Βρειτε μας στα Social Media
 

Κόσμος

Έλληνας της Ισλανδίας βγαίνει από το σπίτι του στις 9 το πρωί και βλέπει κάτι ΜΟΝΑΔΙΚΟ! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Από το ξέσπασμα της κρίσης, ολοένα και περισσότεροι νέοι αναζητούν ένα καλύτερο και πιο ασφαλές μέλλον έξω από την Ελλάδα. Ένας από αυτούς είναι και ο Αντώνης Σ., ο οποίος τα τελευταία χρόνια χει και εργάζεται στο Keflavík της Ισλανδίας. Μια χώρα πανέμορφη και συνάμα πολύ δύσκολη, ιδιαίτερα για εμάς τους μεσογειακούς που δεν είμαστε συνηθισμένοι στις πολικές θερμοκρασίες.

Ο 36χρονος Αντώνης, λοιπόν, έφυγε από το Αιγάλεω και πλέον έχει βρει τον προσωπικό του παράδεισο στην Ισλανδία, όπου ακόμη και τώρα υπάρχουν κάποιες στιγμές που του υπενθυμίζουν την παραδοξότητα της συγκεκριμένης χώρας.

Μια από αυτές συνέβη πριν από μερικές ημέρες, στις 21 Δεκεμβρίου συγκεκριμένα. Τότε που ο Αντώνης βγήκε από το σπίτι του στις 9:30 το πρωί για να πάει στη δουλειά του.

Κι αυτό που αντίκρισε, ήταν μοναδικό:

 

 

Τύφλα να ‘χουν τα διαμάντια!

Αξίζει να σημειωθεί πως το προηγούμενο βράδυ δεν είχε πέσει χιόνι στην περιοχή… Αυτό που βλέπετε είναι η υγρασία που έχει κρυσταλλοποιηθεί!

Η συγκεκριμένη μέρα ήταν ιδιαίτερη και για έναν ακόμη λόγο. Η 21η Δεκεμβρίου ήταν για την Ισλανδία η μέρα με την μεγαλύτερη νύχτα του χρόνου! Να σκεφτείτε πως το φως εμφανίστηκε στον ουρανό γύρω στις 11:30 (βλ. φωτό)

 

και περίπου στις 15:00 ήταν και πάλι… νύχτα! (βλ. φωτό)

 

Έχει και αυτό την ομορφιά του, δεν νομίζετε;

Καλή τύχη και δύναμη, Αντώνη και σου ευχόμαστε σύντομα κοντά μας!

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap