Διαφήμιση

Κόσμος

Έλληνας ερευνητής: Το εμβόλιο σηματοδοτεί την αρχή του τέλους της πανδημίας

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού μίλησε Έλληνας γιατρός-ερευνητής που εργάζεται στις ΗΠΑ.
«Το εμβόλιο σηματοδοτεί την αρχή του τέλους της πανδημίας», ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του MEGA ο κ. Γιώργος Παυλάκης, σημειώνοντας ότι τα πράγματα θα αρχίσουν να βελτιώνονται άρδην και εκτίμησε ότι σταδιακά οι όποιοι φόβοι «θα καταλαγιάσουν».
«Τα εμβόλια είναι από τα πιο καλά εμβόλια που μπορούμε να έχουμε» είπε ο κ. Παυλάκης συμπληρώνοντας πως «δεν φοβάμαι την καινούρια τεχνολογία γιατί εμείς την εφαρμόζουμε περισσότερο από είκοσι χρόνια».
Οι περισσότεροι άνθρωποι θα μπορέσουν να το κάνουν, σημείωσε ο ίδιος. «Στις ΗΠΑ οι σοβαρές παρενέργειες είναι ελάχιστες και είναι αντιμετωπίσιμες» υπογράμμισε ο κ. Παυλάκης. Το εμβόλιο δεν θα χορηγείται σε εγκύους διότι δεν έχουν τελειώσει οι σχετικές μελέτες, ενώ δεν ενδείκνυται για όσους έχουν σοβαρές αλλεργίες.
Απευθυνόμενος σε όσους είναι δύσπιστοι τους προέτρεψε να έχουν ανοιχτό μυαλό και να ενημερώνονται για τα επιστημονικά δεδομένα. «Θα κάνω το εμβόλιο όταν έρθει η σειρά μου» κατέληξε ο γιατρός.

Πηγή: newsbeast

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version