Βρειτε μας στα Social Media

Κόσμος

Ειρωνεύεται την Ευρώπη ο Λουκασένκο: Κόβει ξύλα για τον… δύσκολο χειμώνα που έρχεται!

Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Ο Αλεξάντρ Λουκασένκο, ο ηγέτης της Λευκορωσίας και δορυφόρος του Βλαντιμίρ Πούτιν προκαλεί με τρόπο ειρωνικό την Ευρώπη που προσπαθεί να αντιμετωπίσει την ενεργειακή κρίση.

Ο ίδιος έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο, το οποίο μάλιστα προβλήθηκε και από την κρατική τηλεόραση της χώρας του να κόβει ξύλα για την Ευρώπη, προκειμένου να “μην πεθάνει από το κρύο” τον δύσκολο χειμώνα που έρχεται λόγω της ενεργειακής κρίσης.

Στο βίντεο εμφανίζεται ο ίδιος κρατώντας ένα τσεκούρι και ακούγεται να λέει “εμείς θα βοηθήσουμε τους αδελφούς μας στην Ευρώπη. Δεν θα τους αφήσουμε να πεθάνουν από το κρύο”.

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

Η προκλητική αυτή ενέργεια Λουκασένκο έρχεται σε μια στιγμή κατά την οποία η Ευρώπη βρίσκεται αντιμέτωπη με την εκτόξευση των τιμών στο φυσικό αέριο και το ηλεκτρικό ρεύμα και αναζητά μέτρα και τρόπους διαχείρισης της ενεργειακής κρίσης.

Ο ηγέτης της Λευκορωσίας  ο οποίος έχει τεταμένες σχέσεις με το Μινσκ διέθεσε το έδαφος της χώρας του στη Ρωσία για την επίθεση κατά της Ουκρανίας. Σήμερα θεωρείται ένας από τους κύριους συνεργάτες και συμμάχους του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση agroexpoierapetra
Διαφήμιση ypen
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση expoyachtingcrete
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση agroexpo

ΔΗΜΟΦΙΛΗ