Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΟΣΜΟΣ

Δολοφονία Σούζαν Ίτον: Έφτιαξαν μνημείο στη μνήμη της | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Σούζαν Ίτον
Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Ένας κήπος με λουλούδια, μια μικρή λίμνη και ένας ξύλινος σταυρός με το όνομά της. Έτσι τίμησε το Ινστιτούτο Μαχ Πλάνκ στη Δρέσδη, τη μνήμη της καθηγήτριας Σούζαν Ίτον, που υπέστη φρικτό θάνατο στα Χανιά τον Ιούλιο του 2019.

Μερικές φορές, άνθρωποι αφήνουν λουλούδια στον σταυρό αυτόν, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι δεν ξεχνούν την Αμερικανίδα επιστήμονα, αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Bild και το zarpanews.gr.

Ο σύζυγος της Σούζαν Ίτον, καθηγητής Άντονι Χάιμαν, ο οποίος εργάζεται στο ίδιο ινστιτούτο, δήλωσε ότι στη γυναίκα του άρεσε η κηπουρική:

«Πάντα μου έλεγε ότι θα ήθελε να περάσει τα χρόνια της σύνταξης περιτριγυρισμένη από έναν μεγάλο κήπο και είμαι σίγουρος ότι ο κήπος αυτός που είναι αφιερωμένος στη μνήμη της, θα έφερνε ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπό της».

Το Ινστιτούτο Μαξ Πλανκ έχει δημιουργήσει υποτροφία στο όνομα της αδικοχαμένης καθηγήτριας, ενώ κανείς στο ερευνητικό ίδρυμα δεν μιλάει για το έγκλημα αυτό.

Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα, ότι τα παιδιά της Σούζαν Ίτον δεν έχουν μάθει ακόμα όλες τις αποτρόπαιες λεπτομέρειες του θανάτου της.

Σούζαν Ίτον
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap