Διαφήμιση

Κόσμος

Διακόπηκε το Eurogroup-Η ανάρτηση του Σεντένο

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Θύμισε λίγο από την περιβόητη 17ωρη διαπραγμάτευση αλλά παρά τα χαρακτηριστικά του θρίλερ, ουσία… μηδέν. Το Eurogroup απέτυχε, για ακόμη μια φορά, να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Η συνεδρίαση που ξεκίνησε χθες (07.04.2020) το μεσημέρι, διακόπηκε, συνεχίστηκε τα μεσάνυχτα, διακόπηκε ξανά και τελικά διακόπηκε οριστικά το πρωί. Ο πρόεδρος του Eurogroup, Μάριο Σεντένο, ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο twitter την… αποτυχία.

“Μετά από 16 ώρες συζητήσεων, φτάσαμε κοντά σε συμφωνία αλλά δεν είμαστε ακόμη εκεί. Διέκοψα το Eurogroup και θα συνεχίσουμε αύριο Πέμπτη. Ο στόχος μου παραμένει: ένα ισχυρό ευρωπαϊκό δίχτυ ασφαλείας ενάντια στον κοροναϊό (ασπίδα σε εργαζόμενους, επιχειρήσεις και χώρες) και δέσμευση για ένα πλάνο διάσωσης”, έγραψε ο πρόεδρος του Eurogroup.


Πηγή:newsit

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version