Διαφήμιση

Κόσμος

Δημοσκόπηση: Ανοίγει η «ψαλίδα» μεταξύ Μπάιντεν και Τραμπ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Προβάδισμα 10 ποσοστιαίων μονάδων καταγράφει ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν έναντι του Ντόναλντ Τραμπ.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση των Reuters/Ipsos που διεξήχθη στις 2 και 3 Οκτωβρίου, δηλαδή έναν μήνα πριν από τις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, ο Τζο Μπάιντεν καταγράφει τη μεγαλύτερη διαφορά έναντι του αντιπάλου του.

Ειδικότερα, τις τελευταίες ημέρες ο υποψήφιος των Δημοκρατικών κέρδισε μία έως δύο ποσοστιαίες μονάδες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η «ψαλίδα» ανοίγει την ώρα που ο πρόεδρος των ΗΠΑ και υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών Ντόναλντ Τραμπ νοσηλεύεται με κορωνοϊό -κάτι για το οποίο αναλυτές πιθανολογούσαν ότι θα έχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερη συσπείρωση της κοινής γνώμης γύρω από το πρόσωπό του.

Ωστόσο, το 65% των ερωτηθέντων στη δημοσκόπηση απάντησαν σχετικά με την ασθένεια του Ντόναλντ Τραμπ ότι ο πρόεδρος θα μπορούσε να είχε αποφύγει τον κορωνοϊό εάν είχε πάρει την πανδημία περισσότερο στα σοβαρά.

Διαβάστε περισσότερα στο cnn

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version