Διαφήμιση

Κόσμος

Βόλτες τρόμου για το αεροσκάφος της Air Canada στην Μαδρίτη! ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Το αεροσκάφος παρουσίασε πρόβλημα στον ένα τροχό. Μετά από ένα πραγματικό θρίλερ έκανε με επιτυχία αναγκαστική προσγείωση. Τον γύρο του κόσμου κάνει το μήνυμα του ψύχραιμου κυβερνήτη.

Για πάνω από δύο ώρες κράτησε το θρίλερ με το αεροσκάφος  Boeing 767 της εταιρείας Air Canada που πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Αδόλφο Σουάρεθ Μπαράχας της Μαδρίτης.

Το αεροσκάφος, με προορισμό το Τορόντο, αναγκάστηκε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο αυτό αφού ανέφερε ότι παρουσιάστηκε ένα «τεχνικό πρόβλημα». ‘Εκανε κύκλους πάνω από το αεροδρόμιο επί δύο ώρες για να κάψει τα καύσιμά του, καθώς παρουσίασε πρόβλημα στους τροχούς.

Η προσγείωση έγινε με ασφάλεια, αν και στο αεροδρόμιο είχαν ληφθεί τα προβλεπόμενα μέτρα με την πυροσβεστική να είναι κοντά στον διάδρομο προσγείωσης για κάθε ενδεχόμενο. Ευτυχώς δεν χρειάστηκε να επέμβει.

Δείτε βίντεο από την προσγείωση του αεροσκάφους.

Διαβάστε τη συνέχεια στο newsit

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version