Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΟΣΜΟΣ

Bloomberg: Έλληνας ένας από τους επιβάτες που κατέβηκαν στη Λευκορωσία

Δημοσιεύτηκε

στις

Λευκορωσία
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αποκαλύψεις για την «κρατική αεροπειρατεία» έρχονται στη δημοσιότητα, με το πρακτορείο Bloomberg να αναφέρει πως μεταξύ των ατόμων που αποβιβάστηκαν στο Μινσκ ήταν και ένας Έλληνας.
Όπως σημειώνει το πρακτορείο στο δημοσίευμά του, πέρα από τον δημοσιογράφο Ρομάν Προτάσεβιτς και τη σύντροφό του, στο Μινσκ αποβιβάστηκαν δύο υπήκοοι Λευκορωσίας και ένας Έλληνας υπήκοος.

Δεν έγινε γνωστό ωστόσο γιατί αποβιβάστηκαν οι συγκεκριμένοι επιβάτες στο Μινσκ.

CEO της Ryanair: Κρατική αεροπειρατεία που ενορχηστρώθηκε από πράκτορες της KGB

Ο CEO της Ryanair επιβεβαίωσε ότι στόχος των Λευκορώσων ήταν ο δημοσιογράφος Ρομάν Προτάσεβιτς .

«Ήταν σαφές ότι η πρόθεση των αρχών της Λευκορωσίας ήταν να απομακρύνουν έναν δημοσιογράφο και τη συνοδεία του. Πιστεύουμε ότι κάποιοι πράκτορες της KGB βρίσκονταν επίσης από το αεροσκάφος», είπε, αναφερόμενος στις υπηρεσίες κρατικής ασφάλειας της Λευκορωσίας που εξακολουθούν να φέρουν το όνομά τους στη σοβιετική εποχή.

Ο Ο’ Λίρι είπε ότι η αεροπορική εταιρεία είχε λάβει οδηγίες από τις ευρωπαϊκές αρχές ασφαλείας να μην περιγράψουν λεπτομερώς το συμβάν εν αναμονή των ερευνών τους. Είπε επίσης ότι η αρχική ανακοίνωση της Ryanair, το βράδυ της Κυριακής, «κόλλησε» στα βασικά γεγονότα επειδή το αεροσκάφος μόλις είχε προσγειωθεί στο Βίλνιους.

 

Πηγή: cnn

Λευκορωσία
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap