Διαφήμιση

Κόσμος

Δείτε την άφιξη-παρωδία του Κιμ στην Ρωσία! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ένα μικρό πρόβλημα παρουσιάσθηκε σήμερα κατά την προσεκτικά χορογραφημένη επίσκεψη του βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν στη Ρωσία, καθώς το τεθωρακισμένο τρένο του δεν κατάφερε να σταματήσει μπροστά από το κόκκινο χαλί που είχε απλωθεί για την υποδοχή του στον σιδηροδρομικό σταθμό του Βλαδιβοστόκ. Και όλοι σκέφτονται τι περιμένει τον μηχανοδηγό…

Η άφιξη του Κιμ στη Ρωσία για μια συνάντηση κορυφής με τον ρώσο ηγέτη Βλαντίμιρ Πούτιν μεταδόθηκε ζωντανά από τη ρωσική κρατική τηλεόραση. Ρώσοι αξιωματούχοι περίμεναν υπομονετικά καθώς το τρένο έκανε όπισθεν, όπως και δύο βορειοκορεάτες βοηθοί που κρατούσαν ράμπες τις οποίες στη συνέχεια τοποθέτησαν στο έδαφος για να γεφυρώσουν το κενό ανάμεσα στο τρένο και την αποβάθρα.

 

 

Εντύπωση προκάλεσε και το γεγονός ότι την ώρα που έφτανε η αμαξοστοιχία, βορειοκορεάτες γυάλιζαν το εξωτερικό της ενώ ήταν εν κινήσει!

Διαβάστε περισσότερα στο newsit

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version