Διαφήμιση

Κόσμος

8 μωρά με τα πιο περίεργα μαλλιά | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ήταν να μην γίνει η αρχή. Μετά λοιπόν τον χαριτωμένο μικρούλη από το Μπράϊτον της Βρετανίας με την πλούσια κόμη που έκανε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να …παραληρούν για τα μαλλιά του, αρκετές μαμάδες ανέλαβαν δράση.

Τι εννοούμε; Βλέποντας την τεράστια απήχηση που είχε το μωρό με τα περίεργα μαλλιά, φωτογράφησαν τα δικά τους παιδάκια που διαθέτουν κατά την άποψή τους, πολλά μαλλιά και άρχισαν να δημοσιεύουν τις φωτογραφίες.

Να θυμάστε ότι τα παιδιά ανταποκρίνονται θετικά στη ρουτίνα φροντίδας μαλλιών. Διαλέξτε δύο σταθερές ημέρες της εβδομάδας για να λούσετε τα μαλλιά τους. Επιλέξτε μια ειδική πετσέτα για να τα στεγνώσετε και περιποιηθείτε τα με τα έλαια που θα έχετε αποκλειστικά για εκείνο.

Το Today Parents παρουσιάζει ορισμένες χαρακτηριστικές φωτογραφίες παιδιών με περίεργα μαλλιά, αλλά είμαστε σίγουρες, ότι υπάρχουν πολλά μωράκια με εξίσου πλούσια και περίεργη κόμη.

1. Το πρώτο stylish χτένισμα για το μωρό

2. Αυτή και αν είναι πλούσια κόμη  για τόσο μικρό μωρό!

3. Είναι ενός έτους και τα μπουκλάκια κρατάνε μέρες…

και ..μέρες

4. Είναι μόλις τριών ετών και το μαλλί του είναι στα …ύψη

5.  Φυσικά …καρφάκια.

6. Αυτό είναι ένα …επαγγελματικό χτένισμα

7. Απίστευτο μαλλί αλλά και …χρώμα

8.  Η αλήθεια είναι ότι  έχουμε δει και πιο μακριά μαλλιά σε αγόρι της ηλικίας του. Πάντως του “πηγαίνουν”

 

Πηγή: mothersblog

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version