Διαφήμιση

Κόσμος

12χρονη εγγαστρίμυθη μάγεψε κοινό και κριτές στο «Αμερική έχεις Ταλέντο» | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Εγγαστρίμυθος είναι ο άνθρωπος που με άσκηση ή λόγω ειδικής διαρρύθμισης των φωνητικών τους οργάνων, μπορεί να τραγουδήσει και να προφέρει λόγια χωρίς να κάνει γι’ αυτό κινήσεις του στόματος.

Αυτό ισχύει για την 12χρονη Ντάρσι Λιν από την Οκλαχόμα Σίτι η οποία εμφανίστηκε στην εκπομπή «Αμερική έχεις Ταλέντο» και άφησε τους πάντες άφωνους!

Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να εντυπωσιάσει κάποιος τους κριτές αυτού του show η μικρούλα όμως τα κατάφερε! Εμφανίστηκε στη σκηνή με μια ροζ λούτρινη κούκλα και μάγεψε με τη βελούδινη φωνή της χωρίς καν να ανοίξει το στόμα της.

Η νεαρή εγγαστρίμυθη και η μαριονέτα της ερμήνευσαν μοναδικά το τραγούδι «Summertime» από την όπερα Porgy και Bess και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό. Η παράσταση της Ντάρσι ήταν μοναδική και η κριτής Mel B χωρίς δεύτερη σκέψη την πέρασε στην επόμενη φάση. Απολαύστε την:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version