Διαφήμιση

Κόσμος

Όλη η αλήθεια για την ζωή του Πάμπλο Εσκομπάρ από τον ίδιο του τον γιο

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Πάμπλο Εσκομπάρ. Ο μεγαλύτερος έμπορος ναρκωτικών όλων των εποχών. Η πολυτάραχη ζωή του ενέπνευσε πολλές ταινίες και βιβλία… Αλλά σε αυτά παρουσιάζεται μόνο η μισή αλήθεια για τον Πάμπλο…

Τον Σεπτέμβριο έρχεται στα ελληνικά από τις εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ το ΜΟΝΑΔΙΚΟ βιβλίο ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ στο οποίο περιγράφεται η ζωή του Πάμπλο Εσκομπάρ από το πιο στενό συγγενικό του πρόσωπο: τον ίδιο του τον γιο!

Στο βιβλίο συναντάμε έναν άνθρωπο ακραίων αντιθέσεων. Έναν αδίστακτο εγκληματία που δολοφονούσε χωρίς οίκτο όποιον έμπαινε εμπόδιο στα σχέδιά του, αλλά ταυτόχρονα και έναν στοργικό πατέρα που αγαπούσε υπερβολικά την οικογένειά του. Ανακαλύπτουμε τον εσωτερικό κόσμο του ανθρώπου που βοηθούσε τους φτωχούς ως ένας άλλος Ρομπέν των Δασών, αλλά και τον επικίνδυνο αρχηγό του μεγαλύτερου καρτέλ ναρκωτικών όλων των εποχών.

Ήρθε η ώρα να μάθετε όλη την αλήθεια για έναν από τους μεγαλύτερους κακοποιούς της σύγχρονης ιστορίας!

athensmagazine.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version