Διαφήμιση

Κόσμος

Χριστουγεννιάτικο δέντρο φτιαγμένο από…χρυσάφι! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο για… όσους είναι διατεθειμένοι να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη, προκειμένου να κάνουν ιδιαίτερα λαμπερά Χριστούγεννα, διατίθεται προς πώληση σε κοσμηματοπωλείο του Τόκιο.

Πρόκειται για ένα εκθαμβωτικό δέντρο από ατόφιο χρυσάφι, στολισμένο στη βιτρίνα του κοσμηματοπωλείου «Ginza Tanaka», στο κέντρο της πρωτεύουσας της Ιαπωνίας.

Το δέντρο έχει βάρος 19 κιλά και ύψος δύο μέτρα, ενώ κοστολογείται 1,8 εκατ. δολάρια (ή 1,7 εκατ. ευρώ).

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος αποφάσισαν να δημιουργήσουν αυτό το ξεχωριστό δέντρο, όχι μόνο εν όψει των Χριστουγέννων, αλλά και για να γιορτάσουν τα 90ά γενέθλια του κοσμηματοπωλείου.

Το «Ginza Tanaka» έχει παράδοση στην κατασκευή χριστουγεννιάτικων δέντρων και δώρων από χρυσό.

Το 2012, σύμφωνα με το Reuters, το κοσμηματοπωλείο είχε διαθέσει προς πώληση ένα χρυσό δέντρο 2,4 μέτρων, διακοσμημένο με 50 χρυσούς χαρακτήρες της Disney. Το δέντρο κόστιζε 4,2 εκατ. δολάρια (4 εκατ. ευρώ).

 

 

Πηγή: naftemporiki

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version