Διαφήμιση

Κόσμος

Το Λονδίνο έβαλε τα γιορτινά του και κλέβει τις εντυπώσεις | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Τα γιορτινά του έχει φορέσει το Λονδίνο ενόψει των Χριστουγέννων. Ο πιο εμπορικός δρόμος της βρετανικής πρωτεύουσας, ο Oxford Street, για ακόμη μία χρονιά «υποδέχεται» τα Χριστούγεννα από τον Νοέμβριο και μας… εντυπωσιάζει.

Τα φανταχτερά πολύχρωμα στολίδια, ομορφαίνουν τις βιτρίνες των καταστημάτων, ανοίγοντας έτσι την διάθεση του καταναλωτή να ψωνίσει.

(Πηγή φωτογραφίας twitter)

(Πηγή φωτογραφίας twitter)

Τα φωτάκια αναβοσβήνουν σε όλους τους κεντρικούς δρόμους. Κάθε γωνιά και κάθε κατάστημα έχει το δικό της στολισμένο δέντρο, ενώ στον «ουρανό» της πόλης έχουν τοποθετηθεί φωτισμένα μπαλόνια.

(REUTERS/Neil Hall)

(REUTERS/Neil Hall)

Από τα ηχεία των εντυπωσιακά στολισμένων μαγαζιών ακούγονται τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια, γεγονός που σε κάνεις να νιώθεις ότι είσαι πρωταγωνιστής στο πιο όμορφο χριστουγεννιάτικο παραμύθι.

(Πηγή φωτογραφίας twitter)

 

 

Πηγή: cnn

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version