Βρειτε μας στα Social Media

Κόσμος

Τολμάς να κοιμηθείς σε στοιχειωμένο ξενοδοχείο; | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για κάποιο περίεργο λόγο μας αρέσει να τρομάζουμε. Ας πούμε για παράδειγμα πως μαθαίνεις ότι ένα σπίτι στη γειτονιά σου είναι στοιχειωμένο. Είναι μαθηματικά βέβαιο πως αργά ή γρήγορα θα το επισκεφθείς. Ή  ας πούμε ότι βγαίνει μια ταινία που περηφανεύεται ότι θα σε κρατήσει ξάγρυπνο για πολλά βράδια. Είναι δεδομένο πως κάποια στιγμή θα την δεις. Πώς θα σου φαινόταν αν μάθαινες ότι εκεί έξω όχι μόνο υπάρχουν στοιχειωμένα ξενοδοχεία, αλλά μπορείς να μείνεις σε αυτά κανονικότατα; Ορίστε 8 τέτοια παραδείγματα για να ξέρεις πού θα κλείσεις δωμάτιο την επόμενη φορά που θα νιώσεις αρκετά γενναίος.

H φυτεία Myrtle

gost01-risegr

Η συγκεκριμένη φυτεία βρίσκεται στη Λουιζιάνα, στην περιοχή του αγίου Francisville  και λέγεται πως περισσότερα από 12 φαντάσματα σουλατσάρουν τριγύρω. Ένα από αυτά είναι πρώην σκλάβου με πράσινο τουρμπάνι που ονομάζεται «Chloe».

Το Stanley hotel

fant02-risegr

Βρίσκεται στο Estes Park του Κολοράντο και είναι το ξενοδοχείο που ενέπνευσε τον Stephen King να γράψει την «Λάμψη». Πρώτη φορά παρατηρήθηκαν παράξενα φαινόμενα το 1970, όταν οι ένοικοι δήλωσαν πως οι παλιοί ιδιοκτήτες περιφέρονται ακόμη και παίζουν πιάνο. Πλέον στο ξενοδοχείο υπάρχει «ξενάγηση φαντασμάτων»

Crescent hotel & Spa

fant03-risegr

Βρίσκεται στο Arkansas και θεωρείται ένα από τα πιο στοιχειωμένα ξενοδοχεία της Αμερικής. Είναι πάνω από 130 ετών και έχει υπάρξει κολέγιο γυναικών και νοσοκομείο. Ο διοικητής του νοσοκομείου Norman Baker, ισχυριζόταν πως είναι γιατρός και έχει την θεραπεία για τον Καρκίνο. Αντ’ αυτού βασάνιζε τους ασθενείς

La Fonda

fant04-risegr

Αυτό το ξενοδοχείο, στη Santa Fe, υπάρχει από το 1600, όμως έχει γκρεμιστεί και χτιστεί ξανά πάρα πολλές φορές, με τελευταία το 1922. Αν και πολλά σκηνικά με φαντάσματα και όχι μόνο έχουν σημειωθεί κατά καιρούς, αυτό που έκανε την περισσότερη αίσθηση, είναι ο πυροβολισμός του προέδρου του ανωτάτου δικαστηρίου John P. Slough  το 1867 στο λόμπι.

Το Biltmore

fant05-risegr

To συγκεκριμένο ξενοδοχείο έχει κλείσει και ξανά ανοίξει άπειρες φορές. Το ’20 θεωρούνταν παράδεισος, το ’40 έγινε για λίγο στρατιωτικό νοσοκομείο, το ’70 αφέθηκε να ερημώσει. Τώρα είναι και πάλι πολυτελές ξενοδοχείο μόνο που κάποιοι πελάτες εκεί είναι πιο μόνιμοι. Για παράδειγμα ο  Thomas «Fatty» Walsh, ένας γκάνκστερ που σκοτώθηκε στο ξενοδοχείο το 1929 σε τυχερό παιχνίδι.

Hotel Provincial 

fant06-risegr

Τα ξενοδοχεία στην Νέα Ορλεάνη, τα πάνε καλά με τις ιστορίες φαντασμάτων. Το Hotel Provincial, έχει να διηγηθεί πάρα πολλές. Υπήρξε νοσοκομείο φροντίδας στρατιωτών στον εμφύλιο και πολλοί από τους ενοίκους λένε πως βλέπουν γιατρούς, πολεμιστές και καμιά φορά αίματα…

Ξενοδοχείο Logan 

fant07-risegr

Από το 1722 στην Πενσυλβάνια, όποιος ψάχνει για ένα στοιχειωμένο δωμάτιο, μπορεί να κλείσει το δωμάτιο 6 του Logan inn, γνωστό και ως το δωμάτιο της Emily. Πρόκειται για την μητέρα ενός πρώην ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, την οποία μπορεί κανείς να ακούσει μέσα στο δωμάτιο να κλαίει ή να μυρίσει τα άρωμά της (λεβάντα) στην ατμόσφαιρα

Omni Shoreham

fant08-risegr

Στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο που χτίστηκε το 1930 στην Ουάσιγκτον, υπάρχει η σουίτα των φαντασμάτων: H σουίτα είναι διαμέρισμα 2 υπνοδωματίων, στοιχειωμένο από τον πρώτο ιδιοκτήτη, την κόρη του και την οικονόμο οι οποίοι πέθαναν εκεί. Δυνατοί θόρυβοι, φώτα που αναβοσβήνουν και η αίσθηση πως κάποιος τρέχει, είναι αυτά που πιθανόν να δεις αν μείνεις εκεί ποτέ.

 

Πηγή: cosmopolitan

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ