Διαφήμιση

Κόσμος

Πατέρας ο Κιμ Γιονγκ Ουν;

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ενθουσιασμένος και χαμογελαστός παρακολουθούσε ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, μια στρατιωτική άσκηση η οποία περιελάμβανε την επίθεση επίλεκτης στρατιωτικής μονάδας εναντίον αντίγραφου σε φυσικό μέγεθος του «Μπλε Μεγάρου», της επίσημης προεδρικής κατοικίας στη Νότια Κορέα.

Η Σεούλ απάντησε με ανακοίνωση του γενικού επιτελείου των ενόπλων δυνάμεων στην οποία η Νότια Κορέα προειδοποιεί ότι αν υπάρξει προβοκατόρικη κίνηση εκ μέρους της Βόρειας Κορέας τότε θα υπάρξει ισχυρή απάντηση.

Η συμπεριφορά του ηγέτη της Βόρειας Κορέας σε συνδυασμό με την κοινή εμφάνιση του σε άλλη εκδήλωση με τη σύζυγό του, Ρι Σολ Τζου η οποία είχε να δώσει σημεία ζωής μέσω δημόσιας εμφάνισης τουλάχιστον 8 μήνες έχει οδηγήσει σε εικασίες και φήμες για ενδεχόμενη γέννηση παιδιού του Κιμ Γιονγκ Ουν.

Πηγή: www.koutipandoras.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version