Διαφήμιση

Κόσμος

Οι γυναικείες φιγούρες που κοσμούν τους τοίχους της Αυστραλίας | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Μπορεί ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο να αποκτήσει ζωή; Μπορούν τα ξεθωριασμένα χρώματα, τα σπασμένα πλακάκια και οι σκουριασμένοι σωλήνες να γίνουν ένα εντυπωσιακό έργο τέχνης;

Την απάντηση μας τη δίνει ο Tyrone Wright, ή απλά «Rone», ο παγκοσμίου φήμης Αυστραλός street artist, που άφησε στην άκρη για λίγο την μοντέρνα τέχνη του δρόμου και άρχισε να μεταφέρει την εξωτική ομορφιά μιας γυναίκας σε εσωτερικούς χώρους εγκαταλελειμμένων και μισοκατεδαφισμένων κτιρίων.

Ο Rone περιηγείται σε άδειους χώρους της Μελβούρνης, όπως λέγεται και το Project του (“Empty“), κοσμώντας τους τοίχους με γυναικείες φιγούρες που ατενίζουν με μελαγχολία τον χώρο, προσπαθώντας να απαρνηθούν τα συντρίμμια που τις περιτριγυρίζουν.

 

Πρόσφατα μάλιστα, ο Rone παρουσίασε μία εντυπωσιακή συλλογή σε θέατρο της Μελβούρνης. Χιλιάδες επισκέπτες, με την τεχνική της εικονικής πραγματικότητας γνώρισαν τα έργα του και αφουγκράστηκαν την αίσθηση της νοσταλγίας μέσα από σαγηνευτικό βλέμμα μίας γυναίκας που γεμίζει με συναισθήματα έναν άδειο χώρο.

 

 

Πηγή: ratpack

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version