Βρειτε μας στα Social Media

Κόσμος

Μετά από 37 χρόνια βρήκε τη βέρα που έχασε στη θάλασσα!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αν και το ζευγάρι, όπως είναι λογικό, είχε χάσει κάθε ελπίδα για τον εντοπισμό της

Μία βέρα, την οποία είχε χάσει πριν από 37 ολόκληρα χρόνια, βρήκε επιτέλους ένα ζευγάρι από την Ισπανία.

Μπορεί ο Ισπανός Αγκουστίν Αλιάγα και η σύζυγός του, Χουάνι Σάντσεζ, να είναι παντρεμένοι εδώ και 37 χρόνια, ωστόσο σχεδόν όλο αυτό διάστημα, ο άνδρας από τη Σαραγόσα της Ισπανίας είχε μείνει χωρίς τη βέρα του, η οποία χάθηκε λίγους μήνες μετά από τον γάμο του ζευγαριού, ενώ οι δυο τους κολυμπούσαν στη θάλασσα ανοιχτά του θερέτρου Μπενιντόρμ.

Αν και το ζευγάρι, όπως είναι λογικό, είχε χάσει κάθε ελπίδα για τον εντοπισμό της βέρας, μία γυναίκα, η Τζέσι -λάτρης των καταδύσεων και κάτοικος της παραθαλάσσιας πόλης της ανατολικής Ισπανίας-, κατόρθωσε τυχαία να τη βρει στον βυθό τον περασμένο μήνα, σύμφωνα με το Associated Press.

Η Τζέσι δημοσίευσε στο Facebook φωτογραφία της βέρας, πάνω στην οποία ήταν χαραγμένη η ημερομηνία 17/02/1979, ζητώντας από τους χρήστες του ιστοτόπου κοινωνικής δικτύωσης να κοινοποιήσουν την ανάρτησή της, σε μία προσπάθεια να βρει σε ποιον ανήκει το κόσμημα.

Τελικά, μετά από 80.000 κοινοποιήσεις -και αφού η ανιψιά του ζεύγους είδε την ανάρτηση στο Διαδίκτυο- η είδηση της αναζήτησης του κατόχου της βέρας έφτασε μέχρι τη Σαραγόσα, όπου κατοικεί το ζευγάρι.

Η βέρα επεστράφη στον κ. Αλιάγκα προ ολίγων ημερών, με τη σύζυγό του, κ. Σάντσεζ, να δηλώνει συγκινημένη από την απρόσμενη αυτή εξέλιξη.

Πηγή:cretalive

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ