Βρειτε μας στα Social Media

Κόσμος

Η 10χρονη κόρη της την βοήθησε να γεννήσει στο σπίτι

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα 10χρονο κοριτσάκι βοήθησε τη μητέρα του να γεννήσει στο σπίτι, χρησιμοποιώντας σημαντικές συμβουλές από την τηλεοπτική εκπομπή “One Born Every Minute” που αγαπά να παρακολουθεί κρυφά, παρά τις απαγορεύσεις των γονέων της.

Η μικρή Trinity Culley από το Essex της Αγγλίας βασίστηκε στις γνώσεις που απέκτησε από την παρακολούθηση του προγράμματος σχετικά με την εγκυμοσύνη και τον τοκετό, έτσι όταν έσπασαν τα νερά της μητέρας της δύο εβδομάδες νωρίτερα, άρπαξε την ευκαιρία και ανέλαβε δράση!

Ενώ ο 34χρονος πατέρας της μικρής προσπαθούσε απεγνωσμένα να καλέσει ασθενοφόρο, το πανέξυπνο κοριτσάκι συγκέντρωσε ήρεμα τις απαραίτητες πετσέτες και διαβεβαίωσε τη μαμά της ότι όλα θα πάνε καλά. Μέσα σε λίγα λεπτά την είχε βοηθήσει να φέρει στον κόσμο τη νεογέννητη αδελφούλα της, Jasmin Elizabeth-Rose, η οποία γεννήθηκε απόλυτα υγιής και με βάρος 3 κιλά και 200 γραμμάρια.

“Ήταν απλά εκπληκτικό. Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν πόσο υπερήφανη αισθάνομαι για εκείνη. Νομίζω ότι τα περισσότερα κορίτσια στην ηλικίας της δεν θα ήταν τόσο ήρεμα και σε θέση να γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν”, αναφέρει η μητέρα τριών ακόμα παιδιών κα. Culley.

 

Πηγή: infokids

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ