Βρειτε μας στα Social Media

Κόσμος

Εστιατόριο στην Βρετανία απαγορεύει την είσοδο σε μωρά | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πολλές καφετέριες και εστιατόρια έχουν κατηγορηθεί στη Βρετανία επειδή απαγορεύουν το δημόσιο θηλασμό στους χώρους τους, αλλά η καφετέρια/εστιατόριο Organic Kitchen κάνει ένα βήμα παραπάνω (ή μάλλον πολλά βήματα) και απαγορεύει και τα μωρά, «τελεία και παύλα».

Το κατάστημα ήταν δημοφιλές, με τις μαμάδες να πηγαίνουν με τα παιδιά τους για συζήτηση και καφέ ή γεύμα. Ωστόσο, η απόφαση της ιδιοκτήτριας Χίλαρι Πένινγκ να απαγορεύσει στους χώρους του εστιατορίου όλα τα παιδιά κάτω των πέντε, αναρτώντας μάλιστα σχετική επιγραφή στην πόρτα, προκάλεσε σάλο.

«Υπήρξαν πάρα πολλές περιπτώσεις που μητέρες έρχονταν με τα νεογέννητα μωρά τους και άφηναν τα παιδιά τους να κλαίνε και κλαίνε. Μερικοί γονείς αφήνουν τα παιδιά τους να κλαίνε για πάνω από δύο ώρες» δήλωσε στα αγγλικά ΜΜΕ.

«Ήταν μια σκληρή και δύσκολη απόφαση, αλλά νομίζω ότι έκανα τη σωστή επιλογή. Δεν μπορώ να επιτρέπω στους ανθρώπους να έρχονται εδώ για μια μεγάλη γευστική εμπειρία, αλλά να φεύγουν γιατί το μεσημεριανό γεύμα ή το πρωινό τους καταστράφηκε από απερίσκεπτους γονείς που αφήνουν τα παιδιά τους εκτός ελέγχου» επέμεινε η Πένινγκ.

 

 

Πηγή: skai

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ