Διαφήμιση

Κόσμος

Εντυπωσιακά έργα Ιταλού ζαχαροπλάστη που ξεπερνούν τη φαντασία | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ο Ιταλός ζαχαροπλάστης Matteo Stucchi από τη Μόντσα της Ιταλίας, δημιουργεί όμορφους και γευστικούς κόσμους από απλά επιδόρπια. Τα ολοκληρώνει τοποθετώντας μικρές φιγούρες.

«Η εμφάνιση ενός επιδορπίου, είναι τόσο σημαντική όσο και η γεύση» αναφέρει ο Matteo και εμείς συμφωνούμε απόλυτα. Τα ψημένα κεκάκια μετατρέπονται σε ορυχεία, οι μπουκιές από κέικ σε ρόδα του λούνα παρκ και οι φανταστικές δημιουργίες δεν τελειώνουν. Ο ζαχαροπλάστης, εκτός από ικανότητες έχει μεγάλη φαντασία, υπομονή και εντυπωσιάζει με την προσοχή που δίνει στην λεπτομέρεια.

Οι προσπάθειές του δεν περνούν απαρατήρητες. Μέσα σε μερικούς μήνες, κατάφερε να αποκτήσει 35.000 ακολούθους στο Instagram και ο αριθμός των ανθρώπων που τα λαχταρούν, μεγαλώνει.

 

 

Πηγή: tilestwra

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version