Βρειτε μας στα Social Media

Κόσμος

Εμφανίστηκαν UFO στην Τουρκία; | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επιτίθενται εξωγήινοι στους γείτονές μας; – Δείτε φωτογραφίες

Τούρκοι πολίτες πόσταραν μαζικά φωτογραφίες που έδειχναν παράξενα φώτα στον ουρανό το βράδυ της περασμένης Κυριακής, με την πλειοψηφία από αυτούς να κάνουν λόγο για UFO (αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα) και να εκφράζουν φόβο και ανησυχία για την… ασφάλεια της πατρίδας τους.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Russia Today, οι πολυάριθμες δημοσιεύσεις φωτογραφιών «πυροδότησαν» δεκάδες συζητήσεις στα social media, με το hashtag #ufoattacktoturkey να βρίσκεται στην κορυφή των trend για αρκετές ώρες.

Μερικοί χρήστες θεώρησαν καλή ιδέα να δημιουργήσουν ένα βίντεο με όλες τις φωτογραφίες «ντοκουμέντα» από τις θεάσεις UFO της περασμένης Κυριακής.

Η δημοφιλής ομάδα «κυνηγών εξωγήινων» Secure Stream δημοσίευσε ένα σχετικό βίντεο στο YouTube, το οποίο συγκέντρωσε πολλές εκατοντάδες views. Σε αυτό μάλιστα, τα μέλη της ομάδας επισήμαιναν ότι έχει ξεσπάσει πανικός στην Τουρκία αλλά και ότι έγιναν απόπειρες «συγκάλυψης» από την κυβέρνηση, με διαγραφές φωτογραφιών και αναρτήσεων από το Facebook και το Twitter.

Ωστόσο, υπήρξαν και πολλοί που είδαν την αστεία πλευρά της υπόθεσης.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η ανάρτηση του βουλευτή Aykut Erdoğdu σχετικά με τις εμφανίσεις UFO, όπου ανέφερε ότι «μάλλον το έχουμε χάσει όλοι μας», αλλά και πλήθος άλλων αναρτήσεων από Τούρκους χρήστες, που κορόιδευαν την ευπιστία των συμπατριωτών τους.

 

 

Πηγή: protothema

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ