Βρειτε μας στα Social Media

Κόσμος

Βρετανία: Φίλες από διαφορετικές πόλεις συναντήθηκαν στην Ισπανία γιατί τους βγήκε πιο οικονομικά

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση
H Zάρα μένει στο Μπέρμιγχαμ και η Λούσι στο Νιουκάστλ. Η απόσταση που χωρίζει τις δύο πόλεις είναι 320 χιλιόμετρα. Φίλες από τα φοιτητικά χρόνια, αποφάσισαν να συναντηθούν για να πουν τα νέα τους.

Το αρχικό σχέδιο ήταν να βρεθούν στο Μπέρμιγχαμ. Όταν η Λούσι πήγε να βγάλει το εισιτήριο για το τρένο διαπίστωσε ότι η τιμή ήταν μάλλον αλμυρή: 117 ευρώ με επιστροφή. Το λεωφορείο κοστίζει 51 ευρώ και θέλει υπομονή και αρκετές ώρες χαμένες στο δρόμο.

Έτσι, αποφάσισαν να κοιτάξουν τις εναλλακτικές. Όπως αναφέρει η Daily Mail τα αεροπορικά εισιτήρια για την Μάλαγα της Ισπανίας κόστιζαν 23 ευρώ από το Νιουκάστλ και 55 ευρώ από το Μπέρμιγχαμ.

Δεν χρειάστηκε να το σκεφτούν πολύ. Πέρασαν τρεις μέρες στην Ισπανία (Μάλαγα και Γρανάδα) 7-10 Ιανουαρίου, ξοδεύοντας 85 ευρώ. Σαφώς λιγότερο το συνολικό ποσό από τα 117 ευρώ που κόστιζε μόνο το εισιτήριο του τρένου.

Βοήθησε ασφαλώς και το γεγονός ότι η μία κοπέλα έκανε Erasmus στην Ισπανία, γνώριζε επομένως πρόσωπα και πράγματα στη χώρα.

Οι δύο κοπέλες ένιωσαν έκπληξη για το γεγονός ότι η ιστορία τους απέκτησε τόση δημοσιότητα, μάλιστα, δεν έλειψαν τα αρνητικά σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα για το πόσο ακριβά είναι τα εισιτήρια των τρένων.

«Δεν είναι κακό αυτό που έγινε, γιατί καλό είναι να πάρουν το μήνυμα στους σιδηροδρόμους» παρατήρησε η Λούσι.

Πηγή: in

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ