Βρειτε μας στα Social Media

Κόσμος

Αυτό το pitbull είναι η καλύτερη νταντά του κόσμου | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μπορεί στη θέα του και μόνο να σας πιάνει τρόμος και πανικός, αλλά το σκυλί που βλέπετε, βάρους… 76 κιλών, είναι η τέλεια baby sitter.

Το όνομα του είναι «Hulk» (όνομα και πράγμα), και πρόκειται για το μεγαλύτερο pitbull του κόσμου, το οποίο με μεγάλη ευκολία μπορεί να σπάσει το χέρι ενός ανθρώπου λες και είναι οδοντογλυφίδα.

Ωστόσο παρά το μέγεθος και το βάρος του, ο «Hulk» είναι η ιδανική νταντά για τον τριών μηνών Jackson.

3

Όπως θα δείτε στο φωτορεπορτάζ, οι γονείς του νεογέννητου, Marlon και Lisa Grennan, εμπιστεύονται απόλυτα τον σκύλο τους ώστε να φροντίζει και να προσέχει τον μικρό Jackson.

Μάλιστα ο «Hulk» έχει μπει για τα καλά στο «πετσί» του ρόλου του, καθώς είναι η «σκιά» του μωρού, το οποίο φροντίζει καλύτερα και από άνθρωπο!

Όσο για τον Jackson; Aπολαμβάνει και με το παραπάνω τις «υπηρεσίες» του τεράστιου pitbull, το οποίο χρησιμοποιεί άλλοτε σαν μαξιλάρι, άλλοτε για να τον νανουρίσει και άλλοτε για φύλακα.

Να σημειώσουμε, πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι γονείς του Jackson κάνουν κάτι παρόμοιο, αφού καιο μεγαλύτερος γιος τους Jordan, μεγάλωσε με τον «Hulk» και άλλα σκυλιά που ζουν στο σπίτι τους:
«Δεν φοβάμαι καθόλου όταν ο Hulk είναι δίπλα στο μωρό. Όταν φέραμε στο σπίτι τον Jackson, ο Hulk ήταν συνεχώς από πάνω του. Με παρακολουθούσε ενώ τον φρόντιζα, και κάθε φορά που έκλαιγε πήγαινε να ελέγξει τι συμβαίνει. Είναι ο τέλειος προστάτης και ιδανική baby sitter. Τον αγαπά πραγματικά και είναι κάτι που μπορείς να το δεις στα μάτια του».

1 2 3 4 5

 

 

 

Πηγή: star

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ