Διαφήμιση

Κόσμος

Αυτό είναι το κουτάλι που δημιουργήθηκε για τους ασθενείς με Πάρκινσον | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Πολλοί άνθρωποι γύρω μας είτε είχαν προσωπική εμπειρία από πρόσωπο του οικογενειακού τους κύκλου, είτε έχουν ακούσει ιστορίες για ανθρώπους με Πάρκινσον. Μια αγχωτική μάχη που δίνει καθένας που έχει τη συγκεκριμένη νόσο με τον εαυτό του: Mε το ίδιο του το σώμα. Το κουτάλι της Liftware, η οποία πλέον ανήκει στην Google, βοηθάει ανθρώπους που υποφέρουν από τρέμουλο στο χέρι, πράγμα που έως τώρα έκανε δύσκολη τη ζωή τους.

Το συγκεκριμένο κουτάλι αντισταθμίζει τις κινήσεις της λαβής μειώνοντας έτσι το τίναγμα του φαγητού κατά 70% και επομένως ο πάσχον τρώει χωρίς να λερώνεται.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, το αντικραδασμικό σύστημα μειώνει το τρέμουλο των χεριών κατά τη διάρκεια του φαγητού, έως και 70%, καθώς είναι εξοπλισμένο με σένσορες που αντιλαμβάνονται την κίνηση των τρεμάμενων χεριών και ενεργοποιούν ένα σύστημα σταθεροποίησης που χρησιμοποιείται και σε φωτογραφικούς φακούς υψηλών προδιαγραφών. Δείτε το βίντεο

 

 

Πηγή: tilestwra

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version