Βρειτε μας στα Social Media

Κόσμος

Αυτό είναι το αγαπημένο VIP νησί των διασημοτήτων | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Amanpulo στο νησί Pamalican στον Ειρηνικό Ωκεανό είναι ένα απομακρυσμένο καταφύγιο στη μέση των Φιλιππίνων που αποτελεί δημοφιλές ησυχαστήριο διάφορων διάσημων και εκατομμυριούχων.

Ο μόνος τρόπος για να φτάσει κανείς εκεί είναι με ιδιωτικό αεροσκάφος και σύμφωνα με την Daily Mail αποτελεί το πιο VIP νησί του κόσμου. Το ξενοδοχείο που βρίσκεται εκεί οργανώνει δικές του πτήσεις, για 12 επισκέπτες τη φορά ή στην περίπτωση των διασημοτήτων μπορεί κάποιος να έρθει με το δικό του μέσο.

Ο επισκέπτης θα αντικρίσει επίπεδη λευκή άμμο, φοίνικες και κοραλλιογενείς υφάλους που δημιουργούν ένα μοναδικό σκηνικό. Μπαρ σε λιμνοθάλασσες, σπα και beach bar είναι απόλυτα οργανωμένα και περιμένουν τους διάσημους και εκατομμυριούχους επισκέπτες.

Για τους… σούπερ πλούσιους (για τους οποίους οι τιμές είναι τόσο εντυπωσιακές, όσο και το τοπίο), υπάρχουν ιδιωτικές βίλες προς πώληση. Ένα ακίνητο τεσσάρων υπνοδωματίων, παρόμοιο με εκείνο που χρησιμοποιήθηκε από τη Μαντόνα όταν πέρασε έναν ολόκληρο μήνα στο νησί, κοστίζει 6,2 εκατομμύρια δολάρια!

Όλες οι ιδιωτικές βίλες διαθέτουν ιδιωτική πρόσβαση στην παραλία αλλά για όσους δεν διαθέτουν τόσα πολλά χρήματα υπάρχουν και «δημόσιες παραλίες». Κάθε δωμάτιο έχει υπαίθριο ντους, κήπο με αιώρα και ξύλινες επενδύσεις, ενώ ειδικός διακοσμητής έχει φροντίσει για τη μοναδική αισθητική. Μπορούν επίσης να νοικιάσουν, όποιοι θέλουν, έναν «βοηθό επισκεπτών». Οι πλούσιοι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα μεταξύ άλλων να κάνουν διάφορες εκδρομές και δραστηριότητες ώστε να εξερευνήσουν το νησί…

nisivip9

nisivip1

nisivip2

nisivip3

nisivip5

nisivip6

nisivip7

nisivip8

nisivip10

nisivip11

nisivip12

nisivip13

nisivip14

nisivip15

nisivip16

nisivip17

nisivip18

 

 

Πηγή: newsbeast

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ