Βρειτε μας στα Social Media

Κόσμος

Αυτή είναι η πρώτη ανάποδη καφετέρια | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τι να σας πούμε; Ότι η ιδέα των ιδιοκτητών δεν ήταν πρωτότυπη; Δεν έχουμε δει παγκοσμίως κάτι τέτοιο. Το σπίτι-αξιοθέατο και το καφέ ανήκουν σε μια άκρως δημιουργική οικογένεια, την οικογένεια Toppel.

1

Ο μοναδικός σχεδιασμός παρέχει άφθονες ευκαιρίες για οπτικές ψευδαισθήσεις, οι οποίες συλλαμβάνονται από τον φωτογραφικό φακό του κάθε διερχόμενου τουρίστα. Πρόκειται για ένα «κανονικό» σπίτι, στο οποίο οι επισκέπτες του μπορούν να περιηγηθούν σε όλα τα δωμάτια του, αλλά και για ένα «κανονικό» καφέ που μπορεί ο καθένας να απολαύσει τον καφέ του.

2

Η καφετέρια βρίσκεται στο Wertheim της Γερμανίας και έχει γίνει κυρίως γνωστή μέσω των social media, από φωτογραφίες που ανεβάζουν οι επισκέπτες, αλλά και οι περαστικοί, οι οποίοι με το που βλέπουν αυτό το ιδιαίτερο αρχιτεκτονικό δημιούργημα, ζουν την απόλυτη σύγχυση.

Και πριν περάσουμε στους χώρους του σπιτιού να σας πούμε πως στην καφετέρια πέρα από καφέδες και άλλα ροφήματα, μπορείτε να γευτείτε και τα υπέροχα cupcakes σοκολάτας και βανίλιας όπως και τα υπεργευστηκά cookie pops.

3

Έφτασε η ώρα να σας ξεναγήσουμε στο ανάποδο σπίτι της οικογένειας Toppel και ξεκινάμε από την κουζίνα.

4 5

Τέλος ελπίζουμε να μην χρειαστεί να πάτε προς το μπάνιο, γιατί εκεί θα τα βρείτε κάπως δύσκολο. Ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες παραπάνω και θα καταλάβετε!

6 7

Πρέπει να το επισκεφτείτε και αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Next stop Γερμανία και The Toppels’ .

 

 

Πηγή: spirossoulis

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ