Διαφήμιση

Κόσμος

Αυτή είναι η ημερομηνία παρουσίασης του νέου iPhone7!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Λάθος εκ παραδρομής ή ‘μυστικό’ κρυμμένο ανάμεσα στις λέξεις, για τους πιο παρατηρητικούς;…
Σε κάθε περίπτωση, η Apple αποκάλυψε την ημερομηνία παρουσίασης του νέου της iPhone.

Σε πρόσφατη δημοσίευση του Bloomerg, σχετικά με τη μη παρουσίαση των νέων MacBook Pros στις 7 Σεπτέμβρη, αναφέρει ότι την ίδια ημέρα, θα γίνει η παρουσίαση της νέας συσκευής iPhone στον κόσμο.
Η ημερομηνία – έστω και κατά προσέγγιση – φαίνεται μάλιστα, ότι είχε εμμέσως πλην σαφώς εννοηθεί, από τον πρηγούμενο μήνα, όταν είχε γίνει γνωστό, ότι οι παραγγελίες για το iPhone7 θα ξεκινήσουν στις 9 Σεπτέμβρη.

“Από αυτό, μπορεί να υποθέσει κανείς, ότι η επίσημη παρουσίαση θα γίνει στις 7 Σεπτέμβρη. Στην Apple άλλωστε, αρέσουν οι Τετάρτες”, είχε γραφτεί χαρακτηριστικά.
Το 2015 η Apple είχε παρουσιάσει το iPhone 6S στις 9 Σεπτεμβρίου, επίσης Τετάρτη, ενώ οι προπώλησή του ξεκίνησε τρεις μέρες αργότερα, για να λήξει δύο εβδομάδες αργότερα, με την εξάντληση των διαθέσιμων συσκευών.

tromaktiko

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version