Βρειτε μας στα Social Media

Κόσμος

Ένα πάρκο για τους λάτρεις της Ιταλικής γαστρονομίας

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εάν είστε λάτρεις των ζυμαρικών και της πίτσας, γνωρίζετε πολύ καλά ότι πρέπει να επισκεφτείτε την Ιταλία. Οι ιδρυτές του Eataly, Mario Bataly και Joe Bastianich, γνωστό για το ιταλικό φαγητό και την αγορά που έχει, ανακοίνωσαν ότι πρόκειται να ανοίξουν ένα θεματικό πάρκο στην Μπολόνια, με θέμα, φυσικά, το φαγητό.

Όπως αναφέρει το Harper’s Bazaar, το πάρκο, που θα ανοίξει τον Σεπτέμβριο του 2017, θα βρίσκεται υπό την διεύθυνση του Oscar Farinett, δημιουργού και ιδρυτή του Eataly και του γιου του, Nicola Farinetti, CEO του Eataly US. Θα πρόκειται για ένα πάρκο που αναμένεται να προσελκύσει τουρίστες, οι οποίοι θα μπορούν να γευτούν ιταλικές γεύσεις και να γνωρίσουν την γαστρονομική κουλτούρα της χώρας. Αυτός είναι και ο λόγος που η μεγάλη έκταση θα περιλαμβάνει 25 εστιατόρια και 40 εργαστήρια, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν από το να γευτούν σπιτική πίτσα και ζυμαρικά, μέχρι να ψωνίσουν παραδοσιακά προϊόντα.

Η εταιρεία έχει επενδύσει σε αυτό το έργο 106 εκατομμύρια δολάρια, αλλά ελπίζει ότι θα καταφέρει να προσελκύσει πολύ κόσμο.

 

 

Πηγή: huffingtonpost

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση TAMEIO EGGYODOSIAS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ