Κοροναϊός: Κι επίσημα αρνητικό το ύποπτο κρούσμα στον Ευαγγελισμό!

Shares

Κανένας κοροναϊός Ο 22χρονος χαρακτηρίστηκε “ύποπτο κρούσμα” από τους γιατρούς που τον εξέτασαν με τους φόβους να έχει “χτυπήσει” ο κοροναϊός και στην Ελλάδα να κάνουν την εμφάνισή τους. Ο νεαρός άνδρας ελληνικής καταγωγής, προσήλθε μόνος του στα επείγοντα του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός” και διαμαρτυρήθηκε για πονόλαιμο και βήχα. Οι γιατροί θορυβήθηκαν όταν τους είπε ότι είχε ταξιδέψει στο Χονγκ Κόνγκ και ότι είχε επιστρέψει πρόσφατα.

Αν και οι γιατροί που εξέτασαν τον ασθενή διαπίστωσαν ότι δεν είχε συμπτώματα που θεωρούνται πιθανά στους ανθρώπους που πάσχουν (π.χ. πυρετό) κράτησαν μια μικρή επιφύλαξη, που στηρίχθηκε κυρίως στο ταξιδιωτικό ιστορικό του. Ο 22χρονος δήλωσε ότι είχε ταξιδέψει στο Χόνγκ Κονγκ κι έτσι οι γιατροί όφειλαν να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα αφού ο κοροναϊός έχει προβάλλει και ανθρώπους που απλά… πέταξαν μέσω Χονγκ Κονγκ!

Τελικά αποδείχθηκε ότι δεν ήταν κοροναϊός, αλλά ένα ακόμα από τα πολλά περιστατικά που εξετάζονται καθημερινά στα νοσοκομεία αναφοράς της χώρας και αποδεικνύεται τελικά ότι είναι αρνητικά στον ιό 2019-nCoV. Αυτό που προκάλεσε αναστάτωση στις υγειονομικές αρχές σήμερα στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”, όμως, ήταν το γεγονός ότι ο 22χρονος κατά δήλωσή του, είχε μείνει στο ίδιο ξενοδοχείο με άνθρωπο που είχε νοσήσει από τον ιό.

Πηγή: iatropedia

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *