φορτηγό πλοίο

Κρήτη: «Επιστράτευση» φορτηγού πλοίου για να μην ξεμείνει η αγορά από προϊόντα

Shares

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και του απαγορευτικού απόπλου για τα πλοία της γραμμής, «επιστρατεύτηκε» φορτηγό πλοίο προκειμένου να εφοδιαστεί η Κρήτη με προϊόντα και να μην «ξεμείνει» η αγορά από τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

Το πλοίο έδεσε στο λιμάνι των Χανίων και όπου δεκάδες φορτηγά περίμεναν να παραλάβουν τα φορτία και να τα μεταφέρουν σε σούπερ μάρκετ της Κρήτης.

Ουρές στο λιμάνι της Σούδας από φορτηγά

Στο λιμάνι της Σούδας περισσότερα από 50 φορτηγά αυτοκίνητα περίμεναν στην προβλήτα για να δέσει το πλοίο και να παραλάβουν τα εμπορεύματα.
Στόχος είναι ο διαρκής ανεφοδιασμός των Σούπερ Μάρκετ προκειμένου να μην παρατηρηθούν ελλείψεις στα ράφια.

Οι καταναλωτές λόγω κοροναϊού, σπεύδουν στα καταστήματα για να ψωνίσουν τη στιγμή που η κυβέρνηση και το υπουργείο ανάπτυξης δηλώνουν κατηγορηματικά ότι: «Η αγορά δεν αδειάζει, υπάρχει επάρκεια».

Εν τω μεταξύ από χθες, έχουν αυστηροποιηθεί τα μέτρα πρόληψης για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού, με τις στιγμές έντασης να μη λείπουν από τα σούπερ μάρκετ της Κρήτης.

Λόγω της αυξημένης αγοραστικής κίνησης στα Σούπερ Μάρκετ, οι ιδιοκτήτες και οι οδηγοί φορτηγών δίνουν τη δική τους μάχη προκειμένου να εφοδιάζουν συνεχώς την αγορά με τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

 

Πηγή: Cretapost

 

 

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *