Δείτε τον κιθαρίστα των Iron Maiden να παίζει λαούτο! | ΒΙΝΤΕΟ

Τη χαρά να παίξει με τον Adrian Frederick Smith τον κιθαρίστα του χέβι μέταλ συγκροτήματος Iron Μaiden είχε ο Δημήτρης Θραψανιώτης.

Ο κ. Smith που διαμένει σε μεγάλο ξενοδοχείο της περιοχής, στο τέλος της μουσικοχορευτικής βραδιάς έδωσε συγχαρητήρια στον Δημήτρη Θραψανιώτη τόσο για το χορευτικό όσο, ιδιαίτερα, για το μουσικό κομμάτι της βραδιάς και του πρότεινε να καθίσει στο τραπέζι τους που ήταν μαζί με τη σύντροφο του που είχε χορέψει πριν αρκετές φορές.

Μάλιστα, όπως είπε, έμεινε εντυπωσιασμένος από τα κρητικά ακούσματα και τη φωνή του κ. Θραψανιώτη αλλά και για τον εντυπωσιακό ήχο από τα κρητικά όργανα λύρα, λαούτο και μαντολίνο…Μάλιστα, αφού του έδειξε ο κ. Θραψανιώτης τις χορδές ξεκίνησε αμέσως να παίζει με το λαούτο.

Όπως ανέφερε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο κ. Θραψανιώτης «το μαγικό για μένα είναι ότι δυο άνθρωποι με διαφορετικά ακούσματα από διαφορετικές κουλτούρες και χώρες, μπορούν να παίξουν μαζί. Η διεθνής γλώσσα της μουσικής που ενώνει όλο τον κόσμο…».

Στη φωτογραφία διακρίνεται η Ελένη Πιλάλη, ο Ηλίας Πιλάλης, ο μιχάλης Λάζαρης, η Ελένη Αγγελίδη, η Ιωάννα Φουκαράκη, ο Δημήτρης Θραψανιώτης, ο Adrian Frederick Smith με τη φίλη του και ο Νίκος Μπρόκος.

 

 

Πηγή: anatolh

Shares


2 comments

  1. Pingback: 11 κουκλάρες Κρητικοπούλες «άναψαν» Κρητικό γλέντι στην Αθήνα | ΒΙΝΤΕΟ

  2. Pingback: Κρητικοί φοιτητές με λύρες, λαούτα και χορούς έκαναν όλη την Αθήνα να χορεύει! | ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *