Δημοσκόπηση

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Ρέθυμνο

Shares

Το Σάββατο 18 Μαΐου θα επισκεφθεί το Ρέθυμνο ο αρχηγός της Ν.Δ. κος Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα επισκεφθεί τόσο το Ηράκλειο όσο και τα Χανιά, όπου το βράδυ της Κυριακής θα κάνει κεντρική ομιλία στο ενετικό λιμάνι των Χανίων.

Ειδικότερα, στις 13:30 θα βρεθεί στην Αγιά Γαλήνη, όπου θα πραγματοποιήσει συνάντηση με κατοίκους και φορείς της περιοχής. Έπειτα θα μεταβεί στο Σπήλι, όπου θα πραγματοποιήσει θεσμική συνάντηση με το Δήμαρχο Αγίου Βασιλείου, κ. Γιάννη Ταταράκη και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και συνάντηση με τους κατοίκους της περιοχής.

Στη συνέχεια, θα μεταβεί στις εγκαταστάσεις του ερευνητικού προγράμματος HiPER και θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Μητροπολίτη Ρεθύμνης & Αυλοποτάμου κ.κ. Ευγένιο.

Τέλος, ο Πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου με κατάληξη (18:00) στην πλατεία Τίτου Πετυχάκη (Πλάτανος), όπου θα ανταλλάξει απόψεις με κατοίκους και στελέχη της παράταξης.

Σχετικά με την κεντρική ομιλία του κου Μητσοτάκη στα Χανιά, την Κυριακή 19 Μαΐου στις 18:00, θα αναχωρούν λεωφορεία από την Μαρίνα Ρεθύμνου με προορισμό τα Χανιά, για όσους φίλους της Νέας Δημοκρατίας θελήσουν να παραβρεθούν.

Shares

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *