Ιταλός

Ιταλός ερωτεύτηκε… παράφορα την Κρήτη και της αφιερώνει μια βιντεάρα με μοναδικά πλάνα!

Shares

Ένας νεαρός Ιταλός επισκέφτηκε την Κρήτη πριν μερικές εβδομάδες και όπως φαίνεται δεν επέστρεψε στην χώρα του έχοντας περάσει απλώς καλά στην Ελλάδα. Ο μόλις 19χρονος Yuri Palma, ο οποίος είναι ιδιαίτερα ταλαντούχος κινηματογραφιστής παρά την ηλικία του, ερωτεύτηκε για τα καλά το νησί που απόλαυσε μερικές ημέρες διακοπών. Τα πλάνα που κατέγραψε από διάφορες περιοχές στην Κρήτη είναι εντυπωσιακά και όλα μαζί συνθέτουν ένα βίντεο που θα περιγράφαμε ως άκρως κινηματογραφικό.

Απολαμβάνοντας πεζοπορία σε απαράμιλλης ομορφιάς μονοπάτια, οδηγώντας χιλιόμετρα παράλληλα με την ακτογραμμή του νησιού και κάνοντας βουτιές σε νερά βγαλμένα από την φαντασία κάθε τουρίστα, ο Ιταλός Yuri ξεσηκώσε και τις δικές μας αισθήσεις μέσα από τις υπέροχες εικόνες που απαρτίζουν την σύντομη αλλά εξαιρετική παραγωγή.

Για όσους γνωρίζουν αγγλικά, αίσθηση θα προκαλέσει και η πολύ ώριμη εισαγωγή που έχει προσθέσει ο 19χρονος στο βίντεο, αναφερόμενος στην τεράστια σημασία της φροντίδας του περιβάλλοντος από όλους μας καθώς αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία για την ζωή του ανθρώπου σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Η υποβάθμιση της φύσης είναι κυριολεκτικά και υποβάθμιση της ζωής μας…

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε πρόσφατα στο youtube και κέρδισε τις εντυπώσεις μας με τον τρόπο που προσέγγισε μερικά από τα ομορφότερα τοπία στη Κρήτη. Πρόκειται για εικόνες που διαφημίζουν το νησί σε ολόκληρο τον κόσμο και για μουσική που μας χαρίζει στιγμές απόλαυσης:

Shares

1 comment

  1. Pingback: Καλό Χωράφι: Η βοτσαλωτή παραλία-«αποκάλυψη» που ελάχιστοι γνωρίζουν | DRONE ΒΙΝΤΕΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *