Το 7ο νηπιαγωγείο άφησε το γιορτινό του στίγμα στο Κέντρο Νέων του Δήμου Ρεθύμνης

Shares

Με σταθερά ανοδικούς ρυθμούς φαίνεται να κερδίζει τη στοργή και το ενδιαφέρον των Ρεθυμνιωτών το Κέντρο Νέων του Δήμου Ρεθύμνης. Μέσα από οργανωμένα προγράμματα και δράσεις Πολιτισμού  που απευθύνονται και ενεργοποιούν συμπολίτες όλων των ηλικιών αλλά και ξεχωριστές εκδηλώσεις εστιασμένες σε επίκαιρα θέματα, κοινού ενδιαφέροντος, το Κέντρο Νέων μεταμορφώνεται σε μια ζωντανό κύτταρο συνδημιουργίας, ενδυνάμωσης των κοινωνικών σχέσεων και υγιούς κοινωνικοποίησης. 

Σήμερα, στο πλαίσιο  του Προγράμματος «Πρωϊνά στο Κέντρο Νέων», που καθιερώθηκε από την αρμόδια Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας Δ.Ρ.  κα Άννα Ελευθεριάδου – Γκίκα, από την αρχή της τρέχουσας σχολικής χρονιάς και υποστηρίζεται επιτυχώς από τα Δημοτικά σχολεία του Δήμου ,  το 7ο Νηπιαγωγείο Ρεθύμνου άφησε το πολύχρωμο, φωτεινό,  γιορτινό του στίγμα στο χώρο του Κέντρου. 

Τα νήπια σε συνεργασία με του γονείς τους και με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών τους,  μοιράστηκαν και προσέφεραν μια εξαιρετική γιορτή, γεμάτη τραγούδια, χορό και χριστουγεννιάτικα  δρώμενα, αφιέρωσαν μαντινάδες και στόλισαν το αίθριο του Κέντρου με χειροποίητες χριστουγεννιάτικες κατασκευές.  

Αναμφίβολα,  ο καλύτερος τρόπος  αποχαιρετισμού της χρονιάς που φεύγει και μια αισιόδοξη υποδοχή του νέας χρονιάς,  από τους πρωταγωνιστές του μέλλοντος.

 

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *