Κατσικάκι με μαρουβά και τυροζούλι στη γάστρα

Shares

Το κατσικίσιο τυροζούλι είναι ένα εξαιρετικό ημίσκληρο λευκό τυρί, με γεμάτη γεύση και μόλις 16% λιπαρά είναι ιδανικό και για ελαφριά διατροφή.

Ο δε μαρουβάς είναι ένα παραδοσιακό κρασί, που παράγεται στη δυτική Κρήτη. «Μαρουβάς» σημαίνει «παλαιωμένος». Μάλιστα, η  παραδοσιακή διαδικασία στην Κρήτη θέλει  να θάβουν ένα βαρέλι με μαρουβά μέσα στο χώμα όταν γεννιέται  ένα παιδί, και να το ανοίγουνε στο γάμο του.

Διαβάστε περισσότερα στο dogma

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *