κορονοϊός

Συγκλονίζει η Κρητικιά δημοσιογράφος που νόσησε από τον κορονοϊό

Shares

Η Χανιώτισσα δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Κατερίνα Πολύζου, νόσησε από τον κορονοϊό και περιγράφει τη μάχη που έδωσε με τη νόσο.

«Ο ιός υπάρχει και είναι εξαιρετικά επικίνδυνος, γιατί εκτός από την άμεση απειλή, υπάρχουν και οι επιπτώσεις, οι επιπλοκές, το επικίνδυνο αποτύπωμα δηλαδή που αφήνει σε πολλούς χιλιάδες ανθρώπους», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτηση της στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η μάχη που έδωσε ήταν δύσκολη…

«Στις 27 Οκτωβρίου διαγνώστηκα με κορωνοϊό, ενώ ήμουν στην Αυστρία. Έδωσα μια δύσκολη μάχη και -τώρα πια- νομίζω ότι νίκησα… Θέλω να στείλω στους «αρνητές» της χρήσης προστατευτικών μέτρων, ένα μήνυμα: Μην θέτετε σε κίνδυνο τον εαυτό σας, μα και όλους τους ανθρώπους που έρχεστε σε επαφή. Αντιλαμβάνομαι πλήρως το άγχος, την οικονομική πίεση ή ακόμα και την πολιτική δυσαρέσκεια. Όμως, ο ιός υπάρχει και είναι εξαιρετικά επικίνδυνος, γιατί εκτός από την άμεση απειλή, υπάρχουν και οι επιπτώσεις, οι επιπλοκές, το επικίνδυνο αποτύπωμα δηλαδή που αφήνει σε πολλούς χιλιάδες ανθρώπους. Ευχαριστώ όλους τους φίλους και τα αγαπημένα πρόσωπα για την πολύ μεγάλη ψυχική υποστήριξη,,,, Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γιατρούς μου Μιλτιάδη Μαρκάτο, Εύα Χριστοδουλάκη και Γιώργο Γεωργιακάκη στα Χανιά αλλά και στους γιατρούς, νοσηλευτές και διασώστες σε Αυστρία και Γερμανία…Να είστε όλοι πάντα καλά και να προσέχετε… πολύ!»

Πηγή: cretapost
Shares

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *