Οριστικό: Δείτε πότε έρχονται στο Ρέθυμνο οι Καρράς, Μενιδιάτης, Παπαδοπούλου!

Shares

Ήμασταν οι πρώτοι που σας το ανακοινώσαμε στις αρχές του χρόνου και πλέον ήρθε η στιγμή να σας ανακοινώσουμε και την ακριβή ημερομηνία για τη μεγάλη κάθοδο των τριών καλλιτεχνών στο όμορφο Ρέθυμνο!

Ο Βασίλης Καρράς, ο διαχρονικός άρχοντας του λαϊκού τραγουδιού, ο Χρήστος Μενιδιάτης (ο οποίος μάλιστα μας είχε επισκεφθεί πριν από μερικούς μήνες) και η εκθαμβωτική Ειρήνη Παπαδοπούλου, θα μας χαρίσουν μια μοναδική εμπειρία το Σάββατο 23 Μαρτίου όταν και θα εμφανιστούν στο κέντρο Μέγαρο για να μας ξεσηκώσουν με τα τραγούδια και τις μουσικές τους!

Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως το τηλεφωνο επικοινωνίας έχει πάρει ήδη φωτιά και καλό θα είναι όσοι σκοπεύετε να μη χάσετε τη μεγάλη βραδιά, να καλέσετε στο 6977587906 προκειμένου να εξασφαλίσετε τη θέση σας!

Μείνετε συντονισμένοι για τον μεγάλο Διαγωνισμό που θα διοργανώσει το Daynight.gr, μέσα από τον οποίο κάποιοι από εσάς θα κερδίσουν προσκλήσεις για να το ζήσουν από κοντά!

Τη διοργάνωση της ξεχωριστής βραδιάς έχει αναλάβει η Ένωση Βενζινοπωλών Νομού Ρεθύμνης και είμαστε βέβαιοι πως θα μείνει σε όλες κι όλους αξέχαστη!

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *