Καρναβάλι Ρεθύμνου

Ξεκίνησε το Ρεθυμνιώτικο Καρναβάλι! Δείτε όλα όσα έγιναν στην τελετή έναρξης | ΒΙΝΤΕΟ

Shares

Η αντίστροφη μέτρηση έφτασε στο μηδέν και το σύνθημα δόθηκε κι επίσημα: το Καρναβάλι Ρεθύμνου είναι και πάλι εδώ, καλώντας ντόπιους και τουρίστες να απολαύσουν τις μεθυστικές στιγμές που έχει συνηθίσει εδώ και δεκαετίες να τους προσφέρει!

Βίντεο | Φωτογραφίες: Fiorelo Toromani

Η χθεσινή τελετή έναρξης για το Καρναβάλι Ρεθύμνου, με σύμμαχο τον καλό καιρό και -κυρίως-  την καλή διάθεση των συμμετεχόντων, «απλώθηκε» από την Μεγάλη Πόρτα και τους χορούς στα σοκάκια της Παλιάς Πόλης, μέχρι την παραλία όπου άπαντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν το σόου που συνόδευσε την παρουσίαση των στολών των 36 καρναβαλικών ομάδων. Πυροτεχνήματα, χορευτικά, συναυλία με Stavento, έφτιαξαν κλίμα για όσα θα ακολουθήσουν και για όσα αδημονούμε!

Ο Βασιλιά Καρνάβαλος από την μεριά του, έδωσε το στίγμα της φετινής γιορτής, τονίζοντας πως στο φετινό καρναβάλι θέλουμε «λιγότερο αλκοόλ και περισσότερη ανακύκλωση και οικολογική συνείδηση».

Η κάμερα του Daynight.gr βρέθηκε στην τελετή έναρξης του Ρεθυμνιώτικου Καρναβαλιού και σας μεταφέρει την εικόνα μέσα από τις φωτογραφίες στο ακόλουθο άλμπουμ:

Καρναβάλι Ρεθύμνου 2020 - Τελετή έναρξης
« 1 από 10 »

 

 

Shares


2 comments

  1. Pingback: 900 παιδιά ξεχύθηκαν στους δρόμους του Ρεθύμνου για το παιδικό κυνήγι θησαυρού! | ΒΙΝΤΕΟ

  2. Pingback: Καρναβαλικό ΤΕΣΤ: Σου δείχνουμε 10 άρματα, θυμάσαι σε ποια γειτονιά του Ρεθύμνου βρίσκονται;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *