Καλογεράκη Α.Ε

«Καλογεράκης Α.Ε»: Η Κρητική εταιρεία που ευνοεί την εξωστρέφεια των τυριών του νησιού

Shares

Σε μια πολύ σημαντική επιχειρηματική συνάντηση για τον κλάδο των Γαλακτομικών-Τυροκομικών συμμετείχε την Δευτέρα 10 Ιουνίου η «Καλογεράκης Α.Ε», για την οποία εξέδωσε σχετική ανακοίνωση:

«Με μεγάλη μας χαρά συμμετείχαμε στην Enterprise Greece, την επιχειρηματική συνάντηση του κλάδου Γαλακτοκομικών – Τυροκομικών στις 10 Ιουνίου στην Αθήνα, με αγοραστές από χώρες της Ευρώπης, ΗΠΑ, Καναδά, ΗΑΕ, Αίγυπτος, Αυστραλία, Κίνα, Κορέα και Ιαπωνία.

Στόχος του οργανισμού είναι η ενίσχυση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων και η αύξηση των ελληνικών εξαγωγών.

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για αυτή τη συνάντηση καθώς το όραμά μας, που είναι η εξωστρέφεια των Κρητικών τυριών πραγματοποιείται!», αναφέρει σχετικά.

 

Δείτε το σχετικό post:

 

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η Καλογεράκης Α.Ε. είναι μια οικογενειακή επιχείρηση από το Ηράκλειο της Κρήτης που βρίσκεται στον κλάδο της γαλακτοκομίας από το 1949.

Η Καλογεράκης Α.Ε. έχει μία επιτυχημένη παρουσία στον κλάδο της γαλακτοκομίας πάνω από μισό αιώνα. Τα τυριά Καλογεράκη από το 1980 ταξιδεύουν στην πρωτεύουσα, ενώ από το 1998 λειτουργεί στη ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου το κέντρο διανομής της εταιρίας σε έναν ιδιόκτητο χώρο 1500 τετραγωνικών. Το 2010 κυκλοφορεί ο καινούριος κωδικός Γραβιέρα Light, κάτι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα, ένα τυρί με 10% λιγότερο αλάτι και 30% λιγότερα λιπαρά. Η εταιρία είναι πλέον έτοιμη να προσφέρει υπέροχες κρητικές γεύσεις και να μεταφέρει την Κρητική κουλτούρα σε όλο τον κόσμο. Στόχος της είναι η ανάπτυξη και η μύηση των Ελλήνων αλλά και των ανθρώπων εκτός συνόρων στην Κρητική διατροφή, κομμάτι της οποίας είναι και τα τυροκομικά. Σήμερα, η Καλογεράκης Α.Ε. έχει καταφέρει να χτίσει γερά θεμέλια και τα προϊόντα της να είναι γνωστά στο ευρύ κοινό.

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *