Ιβάνκα Τραμπ

Στο στήθος της Ιβάνκα Τραμπ έμειναν άπαντες κολλημένοι στον ΟΗΕ! | ΦΩΤΟ

Shares

Στο περιθώριο των εργασιών της ΓΣ του ΟΗΕ o Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και η κόρη του Ιβάνκα παραβρέθηκαν και απεύθηναν ομιλίες κατά τη διάρκεια μιας ειδικής εκδήλωσης με θέμα τις θρησκευτικές ελευθερίες. Την ίδια στιγμή βέβαια η συντριπτική πλειοψηφία των ηγετών που παραβρίσκονταν στις εργασίες της ΓΣ συζητούσαν το θέμα της κλιματικής αλλαγής.

Οι τοποθετήσεις της αγαπημένη κόρη του Τραμπ, αρχικά σχολιάστηκαν πολύ αρνητικά αφού η Ιβάνκα Τραμπ εκθείασε τον πατέρα της, τονίζοντας πως είναι ο πρώτος πρόεδρος των ΗΠΑ «διοργανώνει μαι συνάντηση στον ΟΗΕ για τις θρησκευτικές ελευθερίες».

Πολλοί ήταν αυτοί φυσικά που εντόπισαν μια ειρωνεία τόσο στην τοποθέτησή της όσο και στην όλη πρωτοβουλία, αφού ο Τραμπ επιτίθεται συστηματικά στους μουσουλμάνους και ήταν αυτός που υιοθέτησε νόμο που επιβάλλει ταξιδιωτικούς περιορισμούς για την είσοδο στη χώρα μουσουλμάνων από τη Μέση Ανατολή.

Πολύ γρήγορα όμως η Ιβάνκα Τραμπ κέρδισε το ενδιαφέρον τον χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για κάτι πολύ διαφορετικό. Την εμφάνισή της στην συγκεκριμένη εκδήλωση και όσες ακολούθησαν εκείνη την ημέρα.

Η Ιβάνκα Τραμπ πήγε στον ΟΗΕ με τον μπαμπά της αλλά τώρα όλοι μιλάνε για το στήθος

Αυτό καθώς η ανανεωμένη Ιβάνκα με το καινούριο της κούρεμα και το πιο business woman στιλ στο ντύσιμο (αντί τα συνηθισμένα ροζ που έχει επιλέξει πολλές φορές όταν συνοδεύει τον πατέρα της, τα οποία κάνουν πολλούς να την αποκαλούν Βarbie) υπέπεσε σε ένα τραγικό στιλιστικό ολίσθημα: προφανώς δεν κοίταξε ποτέ τον καθρέφτη με αποτέλεσμα καθ′ όλη τη διάρκεια των εργασιών να περιφέρεται με ένα μπλε πουκάμισο από το οποίο διαγράφονταν οι θηλές του στήθους της.

Η Ιβάνκα Τραμπ πήγε στον ΟΗΕ με τον μπαμπά της αλλά τώρα όλοι μιλάνε για το στήθος

Και φυσικά κάτι τέτοιο δεν ήταν δυνατόν να μείνει ασχολίαστο. Αρκετοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν εάν η Ιβάνκα φορούσε ή όχι σουτιέν, άλλοι έσπευσαν να σχολιάσουν για μια ακόμη φορά την παρουσία της σε τόσο σημαντικές πολιτικές συναντήσεις αφού έχει κατ′ επανάληψη συγκεντρώσει αρνητικά σχόλια και κάποιοι έσπευσαν να την υπερασπιστούν.

Προβολή εικόνας στο Twitter

Προβολή εικόνας στο Twitter

Πηγή: huffingtonpost
Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *