Ηράκλειο: Σοβαρό ατύχημα με πρόσκρουση σε στύλο της ΔΕΗ | ΦΩΤΟ

Shares

Σε ατύχημα με σοβαρές υλικές ζημιές, χωρίς περαιτέρω πληροφορίες για την κατάσταση του οδηγού, οφείλεται τελικά η διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος στην περιοχή των Βασιλειών.

Συγκεκριμένα, στις 7:30, όπως δείχνουν οι φωτογραφίες, ο οδηγός Ι.Χ κάτω από άγνωστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του επί της Λεωφόρου Εθνικής Αντίστασης Βασιλειών και προσέκρουσε σε στύλο της ΔΕΗ, ενώ από η εικόνα του στύλου, φανερώνει πως ο οδηγός είχε αναπτύξει αρκετά μεγάλη ταχύτητα.

Συγκεκριμένα, ο στύλος έχει «κοπεί» στην μέση, «στέκει» ουσιαστικά στον αέρα και σύμφωνα με τους τεχνικούς, θα πρέπει να αντικατασταθεί.

Για αυτό τον λόγο, αναμένεται να καθυστερήσει αρκετά η ηλεκτροδότηση της περιοχής, με τους κατοίκους να διαμαρτύρονται λόγω της χαμηλής θερμοκρασίας, που αυτή την στιγμή κυμαίνεται περίπου στους 6-7 βαθμούς κελσίου.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο συγκεκριμένος δρόμος  έχει χαρακτηριστεί «καρμανιόλα» από το σύνολο των κατοίκων που ζητούν να ληφθεί μέριμνα εδώ και δεκαετίες, εξαιτίας της ολισθηρότητας του οδοστρώματος, της έλλειψης σήμανσης και ιδιαίτερα της μεγάλης ταχύτητας που αναπτύσσεται από τους οδηγούς, με συνέπεια ο δρόμος να έχει «βαφτεί» με αίμα κατά το παρελθόν, χωρίς να έχει δοθεί λύση από καμία Δημοτική αρχή ως και σήμερα.

Τέλος να αναφέρουμε πως κομμάτια του αυτοκινήτου βρέθηκαν αρκετά μέτρα μακριά, σε φαρμακείο της περιοχής, που είναι ιδιαίτερα πολυσύχναστο και αν ήταν διαφορετική μέρα και ώρα, ίσως θα προκαλούνταν ακόμη μεγαλύτερες συνέπειες από το ατύχημα.

Πηγή: neakriti

Shares


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *