Η ημέρα που το Ηράκλειο τσι Κρήτης έγινε Έρημος Σαχάρα | DRONE ΒΙΝΤΕΟ

Shares

Η αλήθεια είναι πως στην Κρήτη έχουμε πια συνηθίσει αυτή την αφρικανική σκόνη που συχνά μεταφέρεται μέχρι το νησί και το σκεπάζει από άκρη σε άκρη δημιουργώντας αρκετά προβλήματα αλλά και μια μυστηριώδη αίσθηση του περιβάλλοντος. Το θολό τοπίο με την χαρακτηριστική κόκκινη σκόνη καλύπτει τα πάντα και η υπομονή είναι απαραίτητη μέχρι να αλλάξει ξανά ο καιρός και να φυσήξει βοριάς. Ορισμένες φορές όμως το φαινόμενο της αφρικανικής σκόνης είναι τόσο έντονο που οι πόλεις της Κρήτης θυμίζουν πόλεις κοντά στην Έρημο Σαχάρα, όπως το Ηράκλειο στο παρακάτω σπάνιο βίντεο. 

Ένας επαγγελματίας κινηματογραφιστής, γνωστός στην ταξιδιωτική κοινότητα του youtube, απογείωσε το drone του πάνω από την παραλιακή ζώνη στο Ηράκλειο πριν από λίγες ημέρες και κατέγραψε σπάνια πλάνα στα οποία το Ηράκλειο μοιάζει σαν να βρίσκεται πλάι σε κάποια όαση της Ερήμου.

Η κόκκινη «εισαγώμενη» σκόνη όπως μπορείτε δείτε στα εναέρια πλάνα έχει καλύψει ολόκληρο τον ουρανό πάνω από την πόλη και η παραλία στο Ηράκλειο μοιάζει με τις ακτές της Βόρειας Αφρικής…

Δείτε το σπάνιο βίντεο όπως δημοσιεύτηκε στο youtube:

 

 

Shares


1 comment

  1. Pingback: Το μινωικό ανάκτορο της Φαιστού όπως δεν το έχετε ξαναδεί | DRONE ΒΙΝΤΕΟ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *