ΗΡΑΚΛΕΙΟ: 17χρονος βρήκε πορτοφόλι και το επέστρεψε

Shares

Κι όμως συμβαίνουν και αυτά! Ευτυχώς, υπάρχει και η άλλη πλευρά από αυτήν της παραβατικότητας. Αυτή που μας συγκινεί και μας παραδειγματίζει!

Ένα νεαρό αγόρι, ο Γιώργος, μόλις 17 ετών, βρήκε στο δρόμο πορτοφόλι το οποίο περιείχε τραπεζικές κάρτες, μετρητά και σημαντικά έγγραφα. Αναζήτησε και βρήκε τον κάτοχό του και του το παρέδωσε.

Ο 17χρονος Ηρακλειώτης μόλις το βρήκε, άρχισε την προσπάθεια αναζήτησης του κατόχου. Μετά από τηλεφώνημα στην Αστυνομία, που του περιέγραψε πώς είναι ο ιδιοκτήτης και ενώ του ήταν και φυσιογνωμικά γνωστός, άρχισε να τον αναζητά στην περιοχή και τελικά τον βρήκε!

Ο κ. Ανδρέας Ανδρεαδάκης, που έχασε το πορτοφόλι του στην οδό Πετρακογιώργη, έξω από ένα περίπτερο, πριν καλά – καλά αντιληφθεί την απώλεια, κάθισε σε ένα κοντινό καφενείο και εκεί ο νεαρός, μετά από λίγη ώρα τον πλησίασε και του το έδωσε.

Ο κάτοχος του πορτοφολιού αισθάνεται τη ανάγκη μέσα από το neakriti.gr, να ευχαριστήσει το 17χρονο Γιώργο, που μπήκε στον κόπο να τον αναζητήσει και να τον βρει για να του το παραδώσει, καθώς ότι περιείχε το πορτοφόλι του ήταν πολύτιμο, όπως μας εξομολογήθηκε και κυρίως τα έγγραφα.

Shares

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *