Η Nike τοποθέτησε plus-size κούκλες βιτρίνας σε κατάστημα της | ΦΩΤΟ

Shares

Μας αρέσει με κάθε ευκαιρία να αναδεικνύουμε θέματα που προωθούν ένα υγιές πρότυπο για το γυναικείο σώμα. Πολλές φορές έχουμε δημοσιεύσει άρθρα που στέλνουν ένα body positive μήνυμα σε όλες τις γυναίκες και αυτό θα κάνουμε και σήμερα!

Φαίνεται λοιπόν ότι οι μεγάλες εταιρείες ένδυσης και οι οίκοι μόδας αφήνουν δειλά δειλά πίσω τους τα στερεότυπα που προωθούν τα υπερβολικά αδύνατα σώματα. Έτσι έγινε και με την εταιρεία αθλητικών ειδών Nike, η οποία τοποθέτησε για πρώτη φορά κούκλες με καμπύλες σε κατάστημά της.

Το κατάστημα NikeTown στο Λονδίνο, όπου τοποθετήθηκαν οι νέες κούκλες ως μέρος ενός ειδικού τμήματος αφιερωμένου στις γυναίκες, σχολίασε πως πλέον εκτίθεται «μια ολοκληρωμένη σειρά από φιγούρες plus-size αθλητών» για πρώτη φορά στην ιστορία του brand.

Οι κούκλες προωθούν μια ολοκληρωμένη σειρά αθλητικών ειδών, μεταξύ των οποίων αθλητικά παπούτσια, σουτιέν, κολάν και ενδύματα για γιόγκα. Επιπλέον, ο κολοσσός των αθλητικών ειδών έχει τοποθετήσει κούκλες με αναπηρία σε έναν ανακαινισμένο χώρο του καταστήματος, με ρούχα που προορίζονται ειδικά για αυτή την ομάδα του πληθυσμού.

 

Πηγή: infowoman

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *