Δείτε τι έγινε στην πιο δυνατή κόντρα ταχύτητας της ιστορίας | ΒΙΝΤΕΟ

Shares

Εδώ και δεκαετίες έχουμε δει κάθε λογής κόντρα ταχύτητας στην τηλεόραση και τελευταία στο ίντερνετ. Πόσα διαφορετικά οχήματα συναγωνιζόμενα το ένα το άλλο σε πίστες ταχύτητας προκειμένου να αποδείξουν ποιο είναι το γρηγορότερο από όλα στους θεατές.

Ωστόσο, η κόντρα του αιώνα καταγράφηκε σε αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης πριν από μερικές εβδομάδες και όλοι όσοι βρέθηκαν να την παρακολουθούν από κοντά δεν πίστευαν τα μάτια τους ξεκάθαρα εντυπωσιασμένοι..

Στην απόλυτη κόντρα ταχύτητας έλαβαν μέρος μια μοτοσικλέτα, τρία υπεραυτοκίνητα, μια φόρμουλα 1 και δύο αεροπλάνα τζετ που αγωνίστηκαν για το πιο θα διανύσει πιο γρήγορα μια απόσταση περίπου 400 μέτρων σε ειδικά διαμορφωμένο αεροδιάδρομο.

Οι συμμετέχοντες στην ιδιαίτερα σπάνια κόντρα ήταν, κυριολεκτικά ένας κι ένας: μια Kawasaki H2R, ένα Tesla P100DL, μια Aston Martin New Vantage και μια Lotus Evora GT 430 ήταν απλώς τα πιο… συμβατικά οχήματα, καθώς στον αγώνα συμμετείχε και μια Red Bull Formula 1, ένα μαχητικό F-16 και ένα επιβατικό τζετ Challenger 605.

Δείτε παρακάτω το βίντεο και μάθετε ποιος κέρδισε:

 

Shares


1 comment

  1. Pingback: Δείτε τι έγινε στην πιο δυνατή κόντρα ταχύτητας της ιστορίας (βιντεο) - NewsPro.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *