Πιο πανοραμικό και εντυπωσιακό βίντεο από τα Χανιά δεν έχετε ξαναδεί!

Shares

Εκεί που έχουμε σχεδόν συνηθίσει να βλέπουμε βίντεο με εναέρια πλάνα, έρχονται κάποιες ερασιτεχνικές παραγωγές που μας αφήνουν με ανοικτό το στόμα! Ένα τέτοιο βίντεο είναι η πιο πρόσφατη δημοσίευση του λάτρη της Κρήτης Laurent D. ο οποίος «πέταξε» ένα όμορφο πρωινό πάνω από το Παλιό Λιμάνι στα Χανιά και μας προσφέρει μοναδικές εικόνες…

Ο ιδιαίτερα ταλαντούχος κινηματογραφιστής απογείωσε το drone του γεμάτος όρεξη να καταγράψει μία από τις αγαπημένες του πόλεις στην Κρήτη με τον πλέον πανοραμικό και εντυπωσιακό τρόπο!

Ξεκίνησε με ένα πέρασμα μπροστά από το γραφικό Παλιό Λιμάνι που δείχνει τα πιο χαρακτηριστικά αξιοθέατα της περιοχής, με θέα μέχρι τα επιβλητικά Λευκά Όρη στο βάθος.  Έπειτα, πετώντας σε χαμηλότερο ύψος μας κάνει να ζηλέψουμε με όλους εκείνους τους τουρίστες που φαίνονται στην παραγωγή να απολαμβάνουν την βόλτα τους δίπλα στην θάλασσα και σίγουρα να ζουν στιγμές που δεν θα ξεχάσουν ποτέ επιστέφοντας στην πόλη τους από τις διακοπές στα Χανιά.

Τα τελευταία πραγματικά κινηματογραφικά πλάνα μας χαρίζουν σπάνιες εικόνες από το κέντρο της πόλης και αναδεικνύουν την μοναδική ομορφιά των Χανιών. Η Μητρόπολη Χανίων, η Σπλάντζια, το διάσημο συντριβάνι, το Γιαλί Τζαμισί και ο Αιγυπτιακό Φάρος, όλα παρουσιάζονται υπέροχα από ψηλά και συνθέτουν ένα βίντεο που ξεχωρίζει ανάμεσα στα τόσα άλλα που καθημερινά δημοσιεύονται στο διαδίκτυο.

Δείτε το υπέροχο βίντεο και «πετάξτε» για λίγο πάνω από τα αγαπημένα μας Χανιά:

 

Shares