Η γλυκιά Κρητικοπούλα που έσυρε πρώτη το χορό και «σκλάβωσε» τους πάντες! | ΒΙΝΤΕΟ

Shares

Δεν μπορούμε να κρύψουμε πως δεν χορταίνουμε να απολαμβάνουμε λεβεντόπαιδα της Κρήτης και μικρές Κρητικοπούλες που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στους παραδοσιακούς χορούς. Είναι η γλύκα τους αλλά και ο νεανικός ενθουσιασμός που τα κάνει να ξεχωρίζουν, όποτε χορεύουν σε πολιτιστικές εκδηλώσεις και τοπικά γλέντια του νησιού.

Όταν μάλιστα τα μικρά κατέχουν αρκετά καλά για την ηλικία τους χορούς, τότε το θέαμα είναι μοναδικό και προκαλεί αμέτρητα χαμόγελα, καμάρι και αισιοδοξία πως η νέα γενιά Κρητικών θα συνεχίσει με αφοσίωση την τεράστια παράδοση. Ένα τέτοιο κορίτσι είναι η Κρητικοπούλα Σοφία που «κλέβει» την παράσταση σε πρόσφατες εκδηλώσεις…

Η Σοφούλα αν και μετράει λίγους μήνες στη Σχολή «Αορείτες» του Μιχάλη και της Ζωής Λεμονάκη, δείχνει να έχει μεγάλο μεράκι και όρεξη να μάθει τα πάντα από τους έμπειρους χοροδιδασκάλους. Προσπαθεί να μην αφήνει μάθημα χαμένο ενώ βελτιώνεται διαρκώς. Η καλύτερη της στιγμή είναι οι εμφανίσεις στο κοινό εκδηλώσεων καθώς αφήνει τις ντροπές και απολαμβάνει με καμάρι τους Κρητικούς χορούς που μαθαίνει.

 

 

Πιο πρόσφατη εμφάνισης της μικρής Σοφούλας, η μουσικοχορευτική εκδήλωση στο Κρουσώνα όπου όλοι καμάρωσαν τις χορευτικές ικανότητες που παρουσίασε η γλυκιά Κρητικοπούλα.!

Δείτε το παρακάτω βίντεο από την εκδήλωση και απολαύστε την:

 

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *