ΡΕΘΥΜΝΟ: Μεγάλες διακρίσεις για τους μικρούς αθλητές στη «Γιορτή του Αθλητισμού» | ΒΙΝΤΕΟ

Shares

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο Σπίτι του Πολιτισμού στο Ρέθυμνο για να καμαρώσει τους μικρούς αθλητές και τις μικρές αθλήτριες που βραβεύτηκαν έπειτα από τις επιτυχίες τους μέσα στο 2017.

Γράφει η Ιωάννα Καψάλη 

Μεγάλη ήταν η συγκίνηση όλων των οικογενειών που παρακολούθησαν τα παιδιά τους να βραβεύονται για την κατάκτηση μιας θέσης σε Πανελλήνιο, Πανευρωπαϊκό ή Παγκόσμιο επίπεδο.

Το εξαιρετικά ενδιαφέρον είναι ότι οι διακρίσεις αφορούσαν παιδιά που σε τόσο μικρές ηλικίες κάνουν τόσο αξιέπαινα επιτεύγματα. Το πλήθος των αθλημάτων που δραστηριοποιούνται στην πόλη ήταν αρκετό για να εντυπωσιάσουν τον κάθε επισκέπτη που παρακολούθησε την εκδήλωση.

Αφορμή και έμπνευση για την τοπική κοινωνία υπήρξε το σημαντικό επίτευγμα του Αντώνη Συκάρη και του Μαϊκ Ευμορφίδη που σε ηλικία άνω των 50 ετών κατάφεραν τον Μάιο του 2016 να πατήσουν την κορυφή του Έβερεστ στα 8.862 χιλιάδες πόδια!

Αυτό το σημαντικό γεγονός υπήρξε πηγή έμπνευσης για το τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου το οποίο και βράβευσε τους δύο αυτούς ορειβάτες στη μεγάλη αυτή γιορτή.

Οι διακριθέντες είναι αθλητές του σωματείου, αλλά και Ρεθεμνιώτες αθλητές και αθλήτριες εκτός του Δήμου που διακρίθηκαν Πανελλήνια, Πανευρωπαϊκά ή και Παγκόσμια. Βραβεύτηκαν επίσης τα ομαδικά αθλήματα που συμμετείχαν σε Πανελλήνια πρωταθλήματα, όπως και Ρεθεμνιώτες αθλητές και αθλήτριες από ομάδες που είχαν συμμετοχή στις εθνικές ομάδες όλων των κατηγοριών της χώρας μας με τον προπονητή τους.

Διακρίθηκαν επίσης μαθητές που συμμετείχαν σε Πανελλήνιους ατομικούς ή ομαδικούς σχολικούς αγώνες οι οποίοι και βραβεύτηκαν μαζί με τον γυμναστή του σχολείου τους.

Η εντυπωσιακή αυτή παρουσίαση αποτέλεσε μια όμορφη αφορμή για τη «Γιορτή του Αθλητισμού» του έτους 2017 και αναμένουμε τα επόμενα επιτεύγματα για τον τόπο μας μέσα στο 2018 σε μια νέα όμορφη γιορτή!

Shares

no gad

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *