Οι γιοι του Κώστα Ευριπιώτη στέλνουν μήνυμα προς τους… επιτήδειους

Shares

Μόλις χθες έγινε γνωστό ότι η υγεία του Κώστα Ευριπιώτη έχει σημειώσει πολύ σημαντική επιδείνωση, και πλέον οικείοι και φίλοι ελπίζουν σε ένα μικρό θαύμα.

Από την μεριά τους, οι θεράποντες γιατροί κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να βοηθήσουν τον αγαπημένο ηθοποιό στην άνιση αυτή μάχη, ενώ η οικογένειά του στέκεται στο πλευρό του, προσπαθώντας να τον στηρίξει ψυχολογικά.

Ωστόσο, πριν από λίγο, οι δυο γιοι του Κώστα Ευριπιώτη ανέβασαν στον προσωπικό λογαριασμό του πατέρα τους στο Facebook, μια δήλωση, στην οποία εκτός από τις ευχαριστίες σε όλους όσοι στηρίζουν τον πατέρα τους αλλά και τους ίδιους, εκφράζουν και ένα παράπονο.

 

Το μήνυμα από τους γιους

«Εμείς και η μητέρα μας θα θέλαμε για μια ακομη φορά να ευχαριστήσουμε όλους του φίλους του πατέρα μας που καθημερινά στελνουν μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης σε εκείνον αλλά και σε όλη την οικογένειά μας,αλλά και να καταδικάσουμε κάθε κίνηση που γίνεται από ανθρώπους που εκμεταλλεύονται τις δύσκολες στιγμές που περναμε,αναρτώντας δημοσιεύσεις που προσβάλλουν και τον ίδιο τον πατέρα μας αλλά και την οικογένειά μας, με σκοπό την προσωπική τους ανάδειξη. Παρακαλούμε το σεβασμό σας στις πολύ δύσκολες αυτές ώρες» έγραψαν χαρακτηριστικά οι γιοι του αγαπημένου ηθοποιού.

Δείτε τη δημοσίευση:

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *